Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - utki klutki

AgentPutina

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: AgentPutinaZydyPrzejmujaSwiat
2. Nick oskarżonego: utki klutki
3. Czas zdarzenia: 27.02.2026 godz ok 10:13
4. IP/SID oskarżonego: nie wiem
5. Powód skargi: Admin kickuje bezpodstawnie podczas powrotu po Pakę przez trupa w kierunku Resput TT.
6. Opis sytuacji: Admin twierdzi że jestem po czasie 1;30 przed Trupem. Podczas gdy paka leży w okolicach respu TT i jak inaczej mam się po nią dostać kiedy przeciwnik strzela do mnie z dolnego trupa?.
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Admin (utki klutki) twierdzi że cały serwer widział to zdarzenie od razu po moim recconect i zapytaniu za co dostalem kicka. Z mojego punktu widzenia z automatu poleciał kick nie analizując sytuacji że na mapie zostalo 3 na 3 i minuta do końca rundy gdzie spokojnie moglem wziąć pakę i zaplantować na obojętnie jakim Bombsite. Polecam na przyszłość więcej myślenia i analizy przez admina co się dzieje w trakcie rundy a nie trzymania sie stricte zasad ze 1;30 i nie mam prawa byc przed trupem. Pozdrawiam

Edytowane przez AgentPutina
  • xD 1
  • AgentPutina zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - utki klutki
  • URLOP

Siedziałeś przed górnym po czasie a nie szedłeś po pakę to raz.

Nie wykonywałeś celów mapy dostałeś kicka potem wchodzisz na serwer i zacząłeś obrażać. Są świadkowie mogą to potwierdzić.

Edytowane przez utki klutki

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

• Użytkownik

Nie mówię o obrażaniu tylko o kicku bo składam skargę na bezpodstawnego kicka. Wykonywałem cele , ktoś zostawił pakę na respie ,a Wszyscy już z TT Byli na B. Więc zacząłem wracać po pakę a to że ktoś był z CT w dolnym trupie to musiałem iść po woli i patrzeć , no cóż każdy ma swoją interpretację jednak kick bezpodstawny bo byłem cały czas w ruchu a nie kampiłem w 1 miejscu a do konca rundy zostało grubo około 1 min .To że sobie przewinęłaś/łeś  po dedzie na mnie to twój problem że akurat znalazłem się przed górnym trupem i tak to interpretujesz bo podejrzewam że nie oglądałaś/łeś mnie od początku rundy pozdrawiam i oczywiście mam rację Pozdrawiam

Edytowane przez AgentPutina
  • Użytkownik

To że sobie przewinęłaś/łeś  po dedzie na mnie to twój problem że akurat znalazłem się przed górnym trupem i tak to interpretujesz bo podejrzewam że nie oglądałaś/łeś mnie od początku rundy pozdrawiam i oczywiście mam rację.

old
old,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]