Użytkownik AgentPutina Opublikowano 27 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 1. Twój Nick: AgentPutinaZydyPrzejmujaSwiat 2. Nick oskarżonego: utki klutki 3. Czas zdarzenia: 27.02.2026 godz ok 10:13 4. IP/SID oskarżonego: nie wiem 5. Powód skargi: Admin kickuje bezpodstawnie podczas powrotu po Pakę przez trupa w kierunku Resput TT. 6. Opis sytuacji: Admin twierdzi że jestem po czasie 1;30 przed Trupem. Podczas gdy paka leży w okolicach respu TT i jak inaczej mam się po nią dostać kiedy przeciwnik strzela do mnie z dolnego trupa?. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Admin (utki klutki) twierdzi że cały serwer widział to zdarzenie od razu po moim recconect i zapytaniu za co dostalem kicka. Z mojego punktu widzenia z automatu poleciał kick nie analizując sytuacji że na mapie zostalo 3 na 3 i minuta do końca rundy gdzie spokojnie moglem wziąć pakę i zaplantować na obojętnie jakim Bombsite. Polecam na przyszłość więcej myślenia i analizy przez admina co się dzieje w trakcie rundy a nie trzymania sie stricte zasad ze 1;30 i nie mam prawa byc przed trupem. Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego przez AgentPutina 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 27 Lutego URLOP Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Siedziałeś przed górnym po czasie a nie szedłeś po pakę to raz. Nie wykonywałeś celów mapy dostałeś kicka potem wchodzisz na serwer i zacząłeś obrażać. Są świadkowie mogą to potwierdzić. Edytowane 27 Lutego przez utki klutki Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 27 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Nie mówię o obrażaniu tylko o kicku bo składam skargę na bezpodstawnego kicka. Wykonywałem cele , ktoś zostawił pakę na respie ,a Wszyscy już z TT Byli na B. Więc zacząłem wracać po pakę a to że ktoś był z CT w dolnym trupie to musiałem iść po woli i patrzeć , no cóż każdy ma swoją interpretację jednak kick bezpodstawny bo byłem cały czas w ruchu a nie kampiłem w 1 miejscu a do konca rundy zostało grubo około 1 min .To że sobie przewinęłaś/łeś po dedzie na mnie to twój problem że akurat znalazłem się przed górnym trupem i tak to interpretujesz bo podejrzewam że nie oglądałaś/łeś mnie od początku rundy pozdrawiam i oczywiście mam rację Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego przez AgentPutina Odnośnik do komentarza
Użytkownik AgentPutina Opublikowano 27 Lutego Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego To że sobie przewinęłaś/łeś po dedzie na mnie to twój problem że akurat znalazłem się przed górnym trupem i tak to interpretujesz bo podejrzewam że nie oglądałaś/łeś mnie od początku rundy pozdrawiam i oczywiście mam rację. old, 27 Lutego 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 27 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi