Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 27 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Witam, na wstępie przepnę wam tu tematy które według mnie są już do zamknięcia, gdyż poruszane tam tematy poszły w zapomniane. FFA - Mapki Nowe mapy W 2 kwestii chciałbym poruszyć temat map które trzeba by zaktualizować np. do usunięcia: cs_assault_december de_westwood_snow Zimowa seria, warto by się tego już pozbyć do wgrania: Gracze proszą o mapy de_train -https://maps.cs-bg.info/maps/cs/232/ de_dust2002 - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/266/ Do zaktualizowania są jeszcze HOSTY które, często są zabijane (nie raz nie specjalnie) i nie można wykonać celów. Kolejna z moich propozycji które były nawet obgadywane na strefaboxie to są BOTY. Warto by dodać większą ilość botów na serwer które da się po zginięciu przejąć, i które by się usuwały gdy weszła by większa ilość graczy. Można by je oznaczyć liczbami albo samymi literami, pomoże to w przejmowaniu ich prze inne osoby.... Oczywiście nie zapomnijmy jeszcze o świeżym temacie FFA - Medale.. @ Trivor czym prędzej to ogarniemy tym szybciej uda nam się ten serwer bujnąć do przodu... Do napisania wypocin w temacie zachęcili mnie @ de9 oraz @ Uriasz Pozdrawiam Ello.. Edytowane 27 Lutego przez Misza 2 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 28 Lutego Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Kolejny problem już pewnie od 2 lub 3 dni. Utrudni to grę gdyż nie widać ilu przeciwników żyje, myślę że przez to też nikt nie chce grać .... 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca Mapy zimowe usunięte. Train, dust2002 dodane. W hostach coś zmieniłem, zobaczcie czy boty ich nie strzelają Dodałem 2 boty Dodałem medale 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 7 Marca Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) Co do map zimowych to zapomniałem o dd2_snow też można usunąć Train i dust dodane także dzięki W HOSTACH coś tam jeszcze pozmieniaj bo ciągle da się je zabić Boty OK Medale są także super. A i bym zapomniał, ciągle w tabeli widać że przeciwnik nie żyje... Edytowane 7 Marca przez Misza 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 8 Marca Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jednak mapa pozostała de_westwood_snow przed chwilą była grana Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 15 Marca Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 15 Marca Co dalej z serwerem??? czy tylko ja o to dopytuje??? Bo powiem szczerze odechciewa się niestety... Nie ma komu grać, środek marca a my mamy jeszcze mapy zimowe i ogólnie trzeba by poświęcić więcej czasu.... 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 26 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi