Opiekun CS 2 SURF bagietson Opublikowano 27 Lutego Opiekun CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 1. Imię:marek 2.Twój nick na serwerze:Bagietson 3. Aktualny wiek:18 4. Czas spędzony na serwerze (Link do statystyk (link) ):https://www.gam etracker.com/pla yer/Bagi etson/1 93.33.176.181:27 015/ dzisiaj gralem i mi sie nie nabilo wiec gt popsute 5. W jakich godzinach grasz?:kazdych 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?:tak 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?:tak ale bardzo dawno temu za wszystkie grzechy zaluje 9. Podaj argument (min. 1), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję? mam duze doswiadczenie jako administartor surf plus rpg jestem mily jak sie mnie nie zdenerwuje zawsze chetnie pomagam nowym graczom np menel bo on nie ogarnial co sie robi to mu pomoglem gralem z kyrem na bojowce w jedenej org pozdro 600 i generalnie to kazdy kto dluzej mnie zna potwierdzi ze na adminie byl bym wrecz za dobry i mam mutacje chyba tak mi mama mowi oraz mam mysle ze zadawalajaca ilosc postow na forum w porownaniu do menela albo snacka pozdr wiam ! 10. z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK / NIE TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198995068755/ 12. Twój Steam ID:76561198995068755 Edytowane 27 Lutego przez bagietson 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus -iwnl- Opublikowano 27 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego plusy: - duzo gra + ogarnia co sie dzieje - lubiany na serwerze - rekomenduje serwer znajomym - godziny - udziela sie na forum minusy: - jakies chujowe formatowanie tego podania jestem na taak :) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nat123 Opublikowano 27 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego na tak +doswiadczenie +mily +werbuje nowych uzytkownikow takich jak @ fungus -iwnl- +duzo gra +forum +wiek +imie takie jak pewien konfident z malborku co gra w surf -skrajnie niski poziom inteligencji +bardziej kompetentny niz wiekszosc administracji 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 28 Lutego Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 28 Lutego @ Admin CS 2 SURF@ SW1ECA Odnośnik do komentarza
Admin CS 2 SURF zaxko Opublikowano 28 Lutego Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 28 Lutego +doswiadczenie +aktywny +wiek -gluptasek mozna zawsze dac szanse 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 2 SURF <33 Opublikowano 28 Lutego Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 28 Lutego +/-doswiadczenie(Ponieważ nie wiem jak Bagieta był adminem wiec taka odp) +/-mily (Bagieta<3) +GT +duzo gra +forum +wiek Szczerze Tak jak napisał zaxko można dać szanse 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 1 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 1 Marca Przyjmuje na 2 tygodnie na okres próbny, zgłoś się na odpowiedni kanał po odbiór rangi. Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF SW1ECA Opublikowano 1 Marca Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 1 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi