Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTE] [ADMIN DD2 #1] - |f0rget.

f0rget.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick: |f0rget.
Imię: Mateusz
SteamID: STEAM_0:0:781465806
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 6
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/|f0rget./54.38.58.82:27015/
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:

To moje trzecie podejście — a do trzech razy sztuka :) 
Nie piszę go pod wpływem emocji ani impulsu. Piszę je, bo wiem, że przez ostatnie tygodnie zrobiłem dokładnie to, czego ode mnie oczekiwano — pokazałem zmianę czynami, nie słowami.

Minęły kolejne dwa tygodnie stałej aktywności. Byłem dostępny praktycznie codziennie, zgłaszałem sytuacje na PW, reagowałem na łamanie regulaminu i — co najważniejsze — zachowywałem spokój nawet w momentach prowokacji. Nie było dram, nie było wybuchów. Była konsekwencja.

Nie ukrywam też, że obecna sytuacja na serwerze pokazuje realną potrzebę wsparcia administracji. Część adminów ma swoje obowiązki i jest nieobecna albo mało aktywna, co jest całkowicie zrozumiałe — każdy ma życie prywatne. Efekt jest jednak taki, że w niektórych godzinach brakuje reakcji na zgłoszenia, rośnie liczba skarg graczy, a poziom przestrzegania regulaminu spada. Właśnie w tych godzinach jestem obecny.

Nie proszę o taryfę ulgową.
Nie oczekuję zapomnienia przeszłości.

Proszę wyłącznie o ocenę tego, jak funkcjonuję teraz.

Wiem, że moja historia sprawia, że muszę pracować dwa razy ciężej na zaufanie — i robię to. Systematycznie. Bez deklaracji „nowy ja”, tylko poprzez konkretne zachowanie.

Jeśli otrzymam okres próbny, potraktuję go jak egzamin z dojrzałości. Jeśli zawiodę — przyjmę konsekwencje bez dyskusji. Jeśli jednak utrzymam obecny poziom, zyskacie aktywnego admina, który realnie uzupełni luki w obecności i będzie reagował wtedy, kiedy inni nie mogą.

Decyzja należy do Was.
Ja mogę zagwarantować jedno — konsekwencję i odpowiedzialność.

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/MOOOOOVEE/
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 6
  • Super 2
  • Fuu 1
  • WTF 1

Do 3 razy sztuka powiadasz? No to i ja mam nadzieję, że tak jak @ h0w w poprzednim Twoim podaniu napisał - już więcej nie będę musiał się wypowiadać :D 

Ciągle utrzymuję stanowisko, że jestem za daniem mu szansy w postaci okresu próbnego. 

Od 2 miesięcy mam na forum kontakt z tym kasztanem i chyba można uczciwie przyznać, że zmiana nie wygląda już na chwilową. Przez ostatnie tygodnie jest regularnie obecny na serwerze w różnych porach, reaguje na sytuacje, zgłasza problemy i – co najważniejsze – potrafi zachować więcej spokoju tam, gdzie wcześniej bywało różnie. Przeciwników ma dalej kilku, co też widać i choćby stanął na głowie, nie zaskarbi sobie ich przychylności. Tak czy siak, przeszłość była jaka była. Ale nie jesteśmy tutaj po to, żeby komuś w nieskończoność wypominać błędy, tylko żeby ocenić, czy dana osoba wyciągnęła wnioski. Moim zdaniem może jeszcze brakuje do ideału, ale swoje wnioski wyciągnął.

Faktem jest, że ostatnio w niektórych godzinach admina zwyczajnie brakuje na DD2. Pojawiają się skargi na serwerze, ludzie wychodzą, jest więcej swobody dla osób łamiących regulamin. A on akurat wtedy jest na serwerze. Sama dostępność w takich momentach to już moim zdaniem duży atut. Oczywiście, jak da przysłowiowych 4 liter, to można mu dać z liścia... wróć - degrada :D 

Dlatego z mojej strony:
✔ aktywność (bardzo dobre gt i granie w różnych godzinach)
✔ widoczny progres w zachowaniu
✔ zaangażowanie i zgłaszanie adminom nieprawidłowości
✔ gotowość do wzięcia odpowiedzialności 
✔ doświadczenie w adminowaniu i znajomość amx

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak - okres probny jazda!!!

+ aktywnosc

+ gt

+ wiek mlodziutki bo mlodziutki :D 

+ogarniety

+widac zaangazowanie i doswiadczenie 

• Dzięki 1

Na tak 

+ GT

+ Mnie już nie ma (moje nerwy zostaną nadal nie naruszone) 

+ Amx

+ Był adminem zna taryfikator i zasady (tylko nie tej że admini są podliczani z minut przez w tym momencie Albana) 

+ Wyjebie się znowu na jakiejś pierdole i wróci na czarną listę xd 

• Moderator
Moderator

Nie mam zamiaru udawać, że wierzę w nagłe przemiany opisane w podaniu. Na ten moment to dla mnie jedynie puste deklaracje. Mimo tak negatywnej oceny przeszłości przez innych, w tym również przeze mnie, uważam jednak, że dojrzałość polega także na umiejętności dania człowiekowi tej jednej, absolutnie ostatniej szansy na wykazanie błędu w moich założeniach. Na naszym serwerze rynsztok, chlew i „setowcy” są codziennością, więc rzeczywistość bardzo szybko zweryfikuje to, co zostało przelane na "papier". Nie będę się więcej rozpisywał. Jeśli dostaniesz tę szansę, pamiętaj o jednym.. będę cię bardzo uważnie obserwował.
Okres próbny.

• Dzięki 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Pod Twoim ostatnim podaniem, moja wypowiedź miała być tą ostatnią. Jednakże ponowne podanie z Twojej strony jak również brak chęci inicjatywy pozostałej grupy adminów jak również użytkowników, skłania mnie ku temu, by jednak napisać ponownie :D . Temat Twojego zachowania został przeze mnie zamknięty i otrzymałeś kredyt zaufania poprzednim razem, a co za tym idzie podtrzymuje swoje zdanie. Jako admin wykonywałeś swoje zadania należycie. Liczba godzin przegranych na serwerze wskazuje iż jesteś osobą aktywną ponad przeciętnie i byłbyś dla nas dużym wzmocnieniem. Jestem za okresem próbnym.

• Dzięki 1

XDD1.png

• Użytkownik

Jestem na okresem próbnym, 

Gt 

aktwyny 

amx 

• Dzięki 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

+GT

+Amx

+Kultura 

+Aktywny

Ja jestem za okresem próbnym 

• Dzięki 1

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

Ja jestem na TAK

Widać że się starasz i od pierwszego podania wiele się zmieniło w twoim nastawieniu do serwera. Kulturę trzymasz nie dajesz się prowokować no i często widać cięna serwerze. Żadnych skarg nie było na ciebie i na serwerze tez nie sprawiasz problemow okres próbny będzie dobrym testem czy to co piszesz będzie prawdą.

+GT

+Wiek

+amx 

• Dzięki 1
  • Moderator T
Moderator T

Nie jestem jakoś bardzo przekonany co do twojej osoby ale można dac szanse jestem za okresem próbnym conajmniej 2 tygodnie

+wiek

+amx

+Gt

+/- kultura 

dziadzia na stare lata chcą wykonczyc tymi podaniami :kekw:

• Dzięki 1
  • Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Jestem na tak, odkąd gram nie zauważyłem żeby sprawiał jakieś problemy czy przejawiał toksyczne zachowania, dodatkowo GT wygląda bardzo dobrze, gra w różnych godzinach, gdzie często brakuje adminów. Kolejnym plusem jest to, że ogarnia gierke także będzie pewnie wyłapywał podejrzane akcje, które nie każdy by zauważył.

+aktywność
+gt
+amx

_
edit błąd się wkradł

Edytowane przez KESHANNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Dzięki 1

Na tak

-Gt

-Amxx

-Aktywnosc

Na nie wiem

-Czy się zmienił, gram bez czatu...

Głos na TAK rzecz jasna.

Edytowane przez Skurwiel.
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Dajcie mu szansę i niech już da spokój bo ile można pisać podania ... Mam nadzieję, że spełni obietnice i się zmienił. Nie da się prowokować i nie będzie podejmował pochopnych decyzji. Jestem za okresem próbnym. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Stały Bywalec

Jestem na TAK 

+ AMX

+ Aktywność

+ Kultura

Jl

• Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Piekielny

Jestem na Nie 

+WIEK

+/-am

+/- Kultura 

Osoby które działały na szkoda sieci,nie powinny już byś brane pod uwagę, a jeszcze w dodatku dostania się na Administratora. Byli już tu tacy co wracali i jak to się kończyło?.(jak zawsze)  Dorośli ludzie pracują nad swoimi błędami paręnaście lat, a on w wieku 18 lat wrócił po paru miesiącach już niby ogarnięty?.

I wy mu jeszcze dajecie kredyty zaufania ??

WTF...  czy wy jesteście ślepi jak on to robi na siłę.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • WTF 1

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Junior Admin
Junior Admin

A więc tak miałeś napisać po dłuższym czasie od poprzedniego podania, a napisałeś już po tygodniu kolejne, no ale dobra. Jak widać, admini chcą z Tobą współpracować a użytkownicy którzy się wypowiedzieli, są za daniem Ci szansy (oprócz jednej).

Ja w dalszym ciągu mam mieszane uczucia co do Twojej osoby, ale widzę, że Ci zależy, chociażby po tym, jak spamujesz mi PW w sprawach dotyczących serwera.

Dostałeś UB, więc zaczynasz z czystą kartą. Wiem, że z mojej decyzji wiele osób nie będzie zadowolonych, ale dam Ci ostatnią szansę. Mam nadzieję, że ją wykorzystasz.

Okres próbny, jeżeli zobaczę jakieś krzywe akcje na forum bądź serwerze, to ostrzeżeń nie będzie, żebyś miał tego świadomość.

Odbierz rangę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie przyjete.gif

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]