Skurwiel. Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Nick: cant kill enough ;( Imię: Jakub Wiek: ** SteamID: STEAM_0:1:581223013 19 01:53 12 0 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/cant kill enough %3B(/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Nie. @@ za mnie przemawia Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem przystojny, muskularny, pracowity, wysoki. Kontakt: Kto ma mnie znaleźć ten znajdzie Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Oczywiście 1 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bugberslayer Opublikowano 5 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Ja tam na nie. Podanie napisane na odpierdziel , pozdrawiam. AMX 8/10 ciekawa sprawa. Edytowane 5 Marca przez haxiu 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 6 Marca Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 6 Marca Jestem na wielkie NIE -Podanie pisane na kolanie -wiek -/+ ciekawe czy faktycznie znasz amx na tyle co napisałeś -nie znam cie Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Marca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Marca W dniu 6.03.2026 o 00:27, Skurwiel. napisał(a): Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem przystojny, muskularny, pracowity, wysoki. Poza mięśniami trzeba jeszcze korzystać z co jest Twoim sporym minusem, bo to nie konkurs top model. Nie zapoznałeś się i nie spełniasz wymagań na admina, ponadto kultura jak i zachowanie raczej powinno zostać nagrodzone czarnym Paskiem na nicku aniżeli przyjęciem tego śmiesznego podania. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi