Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 7 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam, mam problem z cs, mianowicie gdy chce coś powiedzieć przez mikro, klikając przycisk który mam do tego dopisany strasznie spadają mi FPS i laguję mnie trochę. Czy ktoś miał też taki problem i go rozwiązał, albo ktoś wie jak to ogarnąć. Czy może czeka mnie przeinstalowanie cs`a i ogarnięcie sobie nowego cfg??? A i mikro mam w słuchawkach podłączone pod usb a nie jack. Dodam jeszcze że na starym lapku śmigało mi to bez zarzutu ChatGPT o to nie pytałem gdyż nie chce wcisnąć tu jakiegoś gówna... Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 18 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Marca Sprawa ogarnięta? Czy nadal potrzebujesz pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 21 Marca Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 21 Marca Ogólnie przeinstalowałem ostatnio CS ale błąd jest nadal. Po kliknięciu klawisza trochę mnie zlaguje. Ale później wraca do normy. Trochę to uciążliwe, chyba że to wina słuchawek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 21 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca W dniu 21.03.2026 o 20:24, Misza napisał(a): Ogólnie przeinstalowałem ostatnio CS ale błąd jest nadal. Po kliknięciu klawisza trochę mnie zlaguje. Ale później wraca do normy. Trochę to uciążliwe, chyba że to wina słuchawek? A odlaczales słuchawki i patrzyłeś? Jeśli tak i błąd nie występuje to może kwestia sterowników, bądź ustawień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 22 Marca Autor Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 22 Marca Tak odłączyłem słuchawki i też przy w ciśnięciu klawisza żeby powiedzieć coś delikatnie spadają fps i laguje, na innych słuchawkach działa tak samo.... Dziwna sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi