Użytkownik Browar3D Opublikowano 9 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) 1. Twój nick: Browar3D 2. Co chcesz zmienić: Usunięcie działów z panelu surf "Sprawy serwera/błędy i Propozycije" 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Po tym jak czytałem ostatniego posta @ PolakMaly zrozumiałem, że te działy sa bez sensu generują tylko niepotrzebny czas graczy i adminstracij (Ja to juz wiem od lat) Tak naprawdę zbędne działy, bo dobre propozycję sa odrzucane albo sa przyjmowane, ale nie realizowane, a nawet gorzej czasami przy próbie czegoś dodania jest po prostu psute. To już lata kiedyś pisze i pisze tu w tematach na forum prywatnie i steam, ale cały czas NIC z tego Miałem juz tu nigdy nie pisać, ale jak widzę jakaś dobra propozycje lub zgłoszony błąd to zaczynam sie śmiać z wiedzy ze i tak nie będzie to zrobione, a temat będzie wisiał miesiącami. Nie ma to sensu PA Pozdrawia każdego kto przeczytał moje zbędne wypociny 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Edytowane 9 Marca przez Browar3D 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Maja 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi