Premium M4TEO Opublikowano 9 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Marca Jaką masz propozycje?: No to tak. Co ja będę obijał w bawełnę, Propozycja moja jest, taka aby przywrócić chociażby jeden serwer CSGO, Myślę tutaj głównie o deathrunie. Jest to bardzo ciekawa alternatywa, W tym momencie jest to coś świeżego, bo od niedawna istnieje możliwość grania społecznościówek, i większość ludzi czeka na możliwość przypomnienia sobie starych CSGO-owych czasów, jak się skakało i zbierało monetki, sam znam wiele, na prawdę wiele osób które z chęcią by ujrzeli i poczuli nute nostalgii z Deathruna + klasy. Przeskakiwałem sobie na różnych serwerach, Działają komendy takie jak !knife, !ws, !res i tak dalej, i tak dalej. Czyli na pewno jackpot i ruletki będą też działać. Screenshot/Nagranie/Przykład Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Marca Tutaj zostało wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi