zbój z gór old Opublikowano 16 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 16 Marca Serwus! Motywujemy się i sprawdzamy siebie nawzajem jak dbamy o formę (albo po prostu jak spędzacie czas na świeżym powietrzu). Co możecie tu wrzucać? Screny z aplikacji treningowych Nie musi to być od razu maraton – liczy się każda aktywność! Pamiętajcie tylko o kulturze i wzajemnym wsparciu. Co tam u Was dzisiaj na liczniku? Ja zaczynam! 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 16 Marca 420 Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ja ogólnie zajarałem 3 bonga i pifko wypiłem płuca zmęczone 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 18 Marca Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 18 Marca Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą! Pamiętajcie – mi też się nieraz nie chce, za oknem zimno, szaro i buro, ale nie odpuszczamy. Walczymy i ciśniemy dalej! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 21 Marca Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 21 Marca Bieganie pod gwiazdami to czysta magia, zostajesz tylko ty, rytm twojego serca i srebrzysty blask księżyca. To nie trening, to wolność w najczystszej postaci, gdzie każdy krok w chłodnym, nocnym powietrzu smakuje jak ucieczka do innego świata!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 28 Marca Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 28 Marca Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 28 Marca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Marca Sobie tam siedzę, ależ wysiłek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 6 Kwietnia Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Słabe tempo, bo ostro padało, ale nie ma lipy! Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 18 Kwietnia Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 20 Kwietnia Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 2 Maja Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 2 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 6 Maja Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 6 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 7 Maja Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 7 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 14 Maja Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 14 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 21 Maja Autor zbój z gór Udostępnij Opublikowano 21 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 20 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Przed rąbaniem https://imgur.com/a/QG3ONi8 i po https://imgur.com/a/Dn7OYTW Edytowane 20 Sierpnia przez Kuba555 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi