Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Marca Jaka była Twoja ulubiona gra komputerowa z dzieciństwa? 3 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 17 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Marca Lo matulu duzo tego bylo ale najczesciej tluklem w GTA 3 na leciwym komputerze. Piekne czasy i milo mi wracac do tej gry. Kradlo sie auta i rozboje w bialy dzien 3 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 17 Marca de Udostępnij Opublikowano 17 Marca StarCraft, to był czasy jak powstawał Internet, piękne fora, do dziś pamiętam jak koleś propagował BTC i wydobywał je w domku jednorodzinnym za 8 dolarów. Jak na lanie pojawiał sie cs1.6, jak się handlowało simsami, jak był pierwsze dc++, jak jeszcze planszówki na klatkach miały przewagę....och te ustawki, najpierw boisko, później gra....Do dziś pamiętam jak grałem dziwne mapy w SC 8x8 na bighunter do 5 rano a o 9 pani z fizyki mówiła, że jestem idiotą a jeszcze był czas na Hirosy3- ale wiem co odkrył Newton. Dziś się tego nie powtórzy, tamte czasy przypominają mi trochę wojsko. Chujowo, ale jednakowo- dziś kupisz buty za 100zł, będziesz gorszy od tego co ma 500zł, chodź wcale nie muszą być wygodniejsze. Dziwnie to brzmi, ale chciałbym być idiotą, wtedy wszystko wydaje się proste 3 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 17 Marca DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Marca Doom 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bagietson Opublikowano 17 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca cs:go 3 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 17 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Marca gta san andreas 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 18 Marca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 18 Marca Grand Theft Auto: Vice City 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 18 Marca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca Tajemnicza wyspa 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi