Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - Major_kuprycz

Major_Kuprycz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Major_Kuprycz

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : TAK, na FFA.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6

Steam ID: STEAM_0:0:31371146

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Czasami moge coś się dorzucić :)

Dlaczego ty: Bardzo często gram, a w szczególności po służbie z rana gdzie zazwyczaj brakuje adminów. Chętnie pomogę!

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Doświadczony gracz, zdyscyplinowany (żołnierz z zawodu). Komunikatywny i zabawny :D

Link do GameTracker:https://www.gametracker.com/player/Major_Kuprycz/54.38.58.82:27015/

Kontakt: najlepiej steam, forum, messenger.

Edytowane przez Major_Kuprycz
  • Tak sobie 4
  • xD 4
  • old zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - Major_kuprycz
  • de

Intrygują mnie wyjątkowe postacie, ale jestem na nie

Na tak nie przemawia nic

- wiek, metryka ok, ale nie podejście

-doświadczanie tak, tylko z czego  z siedzenia na skrzynce, brak wykonywania celów ? Rozumiem admin na ffa bo nie było kogo, tam pisałeś cele itp, na dd2 nie wiesz co to znaczy. 

- mikrofon kup sobie nowy bo mówisz jak z garnka, nawet  nie tylko ja na to zwróciłem uwagę ( jak chcesz prześle ci swój bo nie mam takiej potrzeby mówić) 

- Nie umiesz się pogodzić z zwykłą śmiercią, bo flesz był, bo nikt nie pomógł, bo nie dostałeś hp

-Absolutnie nie radzisz sobie z emocjami i tu zostawię temat żołnierza.

- @ Silny Gustaw zwrócił nam uwagę, że przesadzamy w "swojej miłości" ja powiedziałem ok, od tego czasu nie odezwałem się ani słowem, ty cały czas prowokujesz. 

-Dam ci swoje demo do rozpisania jak cię bije x razy i piszczysz o wszystko z krzynki, ciekawe co stwierdzisz. 

Z całej sympatii do Majora nie nadaje się jako osoba do łapania chiterów, do pilnowania porządku nadaje się tak samo jak ja, dajcie mi komendy a jak ktoś będzie przeklinać, kisić resp zbanuje, z tą różnicą, że on sobie nie poradzi z emocjami, da bana wróci nastawiony negatywnie. Nie wiem czemu, ale mimo sympatii mam mega awersje na admina.

Brak adminów nawet od kultury, a major nikim więcej nie będzie, nie powinien powodować, że z gówna, zrobi się kabanosa

Tu dam małą dygresję o @ utki klutki powiedziałem, wiele złych słów, nawet nie złych ale i przykrych za co przepraszam, po tych 6 miesiącach zrobiła postępy i rezygnuje, ale to już był dobry admin od kultury a pamiętam jak sie pytała o głosy. Z majorem uważam, że będzie podobnie, chodź może trochę więcej wie

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Ja na chwilę obecną również muszę być na nie. Jak wspomniał powyżej @ de9 często gęsto łapię Cię na braku wykonywania celów mapy. Sam ciągle marudzisz że gracze  spędzają w danym miejscu więcej czasu a robisz dokładnie to samo. Bardzo często głośno krzyczysz że ktoś lata spalony - jeśli w ten sposób będziesz podchodził do roli admina na serwerze to niewiele z tego będzie (bez obrazy, po prostu mówię co widzę). Podanie napisane od czapy, mało informacji, przydatnych informacji jeszcze mniej.  Ponadto wiek na plus, gt również, jednakże z uwagi na powyższe jestem na nie. 

• Lubię to! 3
  • Dislike 1

XDD1.png

• Moderator T
Moderator T

Jestem także na NIE.

Bardzo często mówisz  ze ktos nie wykonuje  celów mapy a sam tego nie robisz. Drzesz sie ze ktoś  lata spalony  bo cie ktos przeskanowal  czy trafil w locie  w głowę. Podanie pisane na kolanie bez jakis większych  informacji  o tobie co  moglo by przykuć nasza uwage  jedyny plus w tym wszystkim  to twój wiek. Spróbuj za jakis czas napisać podanie. Dziękuję za uwagę 

• Lubię to! 3
  • Premium
Premium

Na plus zdecydowanie co można zaliczyć do pozytywnych to Twój wiek czy doświadczenie związane z AMX - nic poza tym. Zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia - szczególnie jeśli chodzi o opanowanie czy podejście do rozgrywki. Zdarza się, że po śmierci reagujesz zbyt emocjonalnie, a także nie skupiasz się na wykonywaniu celów mapy. Wiele razy natknąłem się na Ciebie gdy pomijasz ich wykonywanie, a jesteś pierwszą osobą do krytyki gracza który również tego nie robi. Myślę, że popracowanie nad tymi aspektami w przyszłości mogłoby znacząco wpłynąć na zmianę tej opinii, nie tylko z mojej strony, ale także reszty adminów. 
Jestem na NIE.

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Fuu 1

• Spamer Strefoboxa

Jestem na nie. Zero wykonywania celów mapy.Za każdym razem gdy ktoś Cię zabije to wyzywasz od botów,lam,spalenców co pokazuje jak nie radzisz sobie z emocjami i zdyscyplinowany niby jesteś (pokazałeś to również na chatboxie). Jedyny Twój plus to GT.

• Lubię to! 2
  • Moderator
Moderator

Twoja służba zawodowa najwyraźniej nie przełożyła się na umiejętność trzymania nerwów na wodzy w środowisku serwerowym. Wielokrotnie dawałeś się poznać jako osoba skrajnie wybuchowa, podejmująca decyzje pod wpływem impulsu i chwilowej frustracji, co w roli admina jest niedopuszczalne. Twoje osądy są często pochopne i oparte na emocjach, a nie na rzetelnej ocenie sytuacji. Brakuje ci dystansu, a każdą uwagę traktujesz jako osobisty atak, reagując agresją słowną zamiast merytorycznym argumentem. Dzisiejsza noc jeszcze mocniej mnie w tym utwierdziła. Możesz być stałym graczem, ale jako admin na tym serwerze najzwyczajniej na świecie nie poradziłbyś sobie z presją. Lubię cię, bo jesteś fajnym facetem, lecz musisz pracować nad tym, co wyżej napisałem.

• Lubię to! 6
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]