Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 17 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca (edytowane) Nick na serwerze: Major_Kuprycz Wiek: 39 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : TAK, na FFA. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:0:31371146 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Czasami moge coś się dorzucić Dlaczego ty: Bardzo często gram, a w szczególności po służbie z rana gdzie zazwyczaj brakuje adminów. Chętnie pomogę! Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Doświadczony gracz, zdyscyplinowany (żołnierz z zawodu). Komunikatywny i zabawny Link do GameTracker:https://www.gametracker.com/player/Major_Kuprycz/54.38.58.82:27015/ Kontakt: najlepiej steam, forum, messenger. Edytowane 17 Marca przez Major_Kuprycz 4 4 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 17 Marca de Udostępnij Opublikowano 17 Marca Intrygują mnie wyjątkowe postacie, ale jestem na nie Na tak nie przemawia nic - wiek, metryka ok, ale nie podejście -doświadczanie tak, tylko z czego z siedzenia na skrzynce, brak wykonywania celów ? Rozumiem admin na ffa bo nie było kogo, tam pisałeś cele itp, na dd2 nie wiesz co to znaczy. - mikrofon kup sobie nowy bo mówisz jak z garnka, nawet nie tylko ja na to zwróciłem uwagę ( jak chcesz prześle ci swój bo nie mam takiej potrzeby mówić) - Nie umiesz się pogodzić z zwykłą śmiercią, bo flesz był, bo nikt nie pomógł, bo nie dostałeś hp -Absolutnie nie radzisz sobie z emocjami i tu zostawię temat żołnierza. - @ Silny Gustaw zwrócił nam uwagę, że przesadzamy w "swojej miłości" ja powiedziałem ok, od tego czasu nie odezwałem się ani słowem, ty cały czas prowokujesz. -Dam ci swoje demo do rozpisania jak cię bije x razy i piszczysz o wszystko z krzynki, ciekawe co stwierdzisz. Z całej sympatii do Majora nie nadaje się jako osoba do łapania chiterów, do pilnowania porządku nadaje się tak samo jak ja, dajcie mi komendy a jak ktoś będzie przeklinać, kisić resp zbanuje, z tą różnicą, że on sobie nie poradzi z emocjami, da bana wróci nastawiony negatywnie. Nie wiem czemu, ale mimo sympatii mam mega awersje na admina. Brak adminów nawet od kultury, a major nikim więcej nie będzie, nie powinien powodować, że z gówna, zrobi się kabanosa Tu dam małą dygresję o @ utki klutki powiedziałem, wiele złych słów, nawet nie złych ale i przykrych za co przepraszam, po tych 6 miesiącach zrobiła postępy i rezygnuje, ale to już był dobry admin od kultury a pamiętam jak sie pytała o głosy. Z majorem uważam, że będzie podobnie, chodź może trochę więcej wie 5 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 17 Marca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 17 Marca Ja na chwilę obecną również muszę być na nie. Jak wspomniał powyżej @ de9 często gęsto łapię Cię na braku wykonywania celów mapy. Sam ciągle marudzisz że gracze spędzają w danym miejscu więcej czasu a robisz dokładnie to samo. Bardzo często głośno krzyczysz że ktoś lata spalony - jeśli w ten sposób będziesz podchodził do roli admina na serwerze to niewiele z tego będzie (bez obrazy, po prostu mówię co widzę). Podanie napisane od czapy, mało informacji, przydatnych informacji jeszcze mniej. Ponadto wiek na plus, gt również, jednakże z uwagi na powyższe jestem na nie. 3 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 17 Marca Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 17 Marca Jestem także na NIE. Bardzo często mówisz ze ktos nie wykonuje celów mapy a sam tego nie robisz. Drzesz sie ze ktoś lata spalony bo cie ktos przeskanowal czy trafil w locie w głowę. Podanie pisane na kolanie bez jakis większych informacji o tobie co moglo by przykuć nasza uwage jedyny plus w tym wszystkim to twój wiek. Spróbuj za jakis czas napisać podanie. Dziękuję za uwagę 3 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 17 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Marca Na plus zdecydowanie co można zaliczyć do pozytywnych to Twój wiek czy doświadczenie związane z AMX - nic poza tym. Zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia - szczególnie jeśli chodzi o opanowanie czy podejście do rozgrywki. Zdarza się, że po śmierci reagujesz zbyt emocjonalnie, a także nie skupiasz się na wykonywaniu celów mapy. Wiele razy natknąłem się na Ciebie gdy pomijasz ich wykonywanie, a jesteś pierwszą osobą do krytyki gracza który również tego nie robi. Myślę, że popracowanie nad tymi aspektami w przyszłości mogłoby znacząco wpłynąć na zmianę tej opinii, nie tylko z mojej strony, ale także reszty adminów. Jestem na NIE. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 18 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 18 Marca Jestem na nie. Zero wykonywania celów mapy.Za każdym razem gdy ktoś Cię zabije to wyzywasz od botów,lam,spalenców co pokazuje jak nie radzisz sobie z emocjami i zdyscyplinowany niby jesteś (pokazałeś to również na chatboxie). Jedyny Twój plus to GT. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 18 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Marca Twoja służba zawodowa najwyraźniej nie przełożyła się na umiejętność trzymania nerwów na wodzy w środowisku serwerowym. Wielokrotnie dawałeś się poznać jako osoba skrajnie wybuchowa, podejmująca decyzje pod wpływem impulsu i chwilowej frustracji, co w roli admina jest niedopuszczalne. Twoje osądy są często pochopne i oparte na emocjach, a nie na rzetelnej ocenie sytuacji. Brakuje ci dystansu, a każdą uwagę traktujesz jako osobisty atak, reagując agresją słowną zamiast merytorycznym argumentem. Dzisiejsza noc jeszcze mocniej mnie w tym utwierdziła. Możesz być stałym graczem, ale jako admin na tym serwerze najzwyczajniej na świecie nie poradziłbyś sobie z presją. Lubię cię, bo jesteś fajnym facetem, lecz musisz pracować nad tym, co wyżej napisałem. 6 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 18 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi