Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 24 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Twój Nick: VENOM Nick oskarżonego: ArcyBM IP/SID oskarżonego: ----- Powód skargi: Spam obraza na say@@ Opis sytuacji: https://www1.zippyshare.com/v/qPScUhiE/file.html Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 24 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Przede wszystkim trzeba zdjac czarno-biale okulary, jak nigdy kazdy smieszkowal na serwerze, kazdy dodawal cos od siebie i nikt nie mial pretensji. Zaczales znowu gryzc sie z @NoMercy., lecialy zaklamane 16 latki, hipokryci, farmazony. Wiele, wiele innych. Odroznic rowniez trzeba zabawe od powaznosci. Na serwerze byla smieszna atmosfera, kazdy sobie smieszkowal i kazdy sobie docinal na swoj sposob, ale oczywiscie nasz Wielmozny krol Arturek VENOM po utracie posady Admina probuje nadgonic to samymi skargami, no coz. Tak to jest jak ktos nie ma co robic w zyciu i jedynym jego celem to skrobanie komus po pietach. Zartowalismy sobie wszyscy, zaznaczam wszyscy. Moze i Wasza spina z Mercym byla prawdziwa, ale reszta na pewno byla sarkastyczna, tez rzucales rozne zlowka i nie bron sie, ze nie. Tak jak powiedzialem, wpis jest moj, ale zacznijmy od tego, ze nie wiesz kto aktualnie pisze na say@@, bo nie masz mozliwosci sprawdzenia, a jednak juz typujesz sprawce z 4/5 adminow online. Nie mam nic do dodania, tak jak powiedzialem. Caly czas bylismy w ciagu zartow, ale niestety nasz pro gracz byl w trakcie gry, gdy ja zginalem, wiec musialem mu odpowiedziec na zaczepke say@@, niestety Mozecie mnie ukarac, powiescie, albo nadajcie chloste A tak na marginesie Panie VENOM juz nie bedzie luzu, nie bedzie zadnych sarkastycznych zartow i docinek. Myslalem, ze zart przyjmiesz jako zart, ale Ty wszedzie wykrecisz afere, wiec teraz bedziesz rygorystycznie pilnowany, ja juz tego dopilnuje, oraz moi Admini :] # Rowniez dodam, ze osoby spoza kregu Venoma, ktorzy rowniez sobie z niego zazartuja sa ponizani na serwerze. Potwierdzi to niejeden uczciwy gracz, ktoremu tylko zalezy na dobru spolecznosci, a nie na dobru znajomosci. [Mianowicie chodzi mi o dyskryminacje] #Edit. @OLSZOVSKY Nie wiem, czy wiesz, ale te zartowanie na temat czulosci z Twojej strony odebralem jako sarkazm, wiec zbytnio nie angazowalem sie w ta rozmowe, ale oczywiscie dzialasz jak pluskwa i wszystko musisz miec udokumentowane, wyrywasz wycinki z kontekstu, a potem wychodzi co wychodzi. Wysmialem Cie za ta czulosc i mowie to otwarcie, 7.6 bodajze? Dodam, ze to nie ja zaczalem, ja odpowiedzialem graczowi na jakim sensie gram, dokladnie 0.6 i cos tam juz zaczales mielic buzka na voice chacie, nie chce sklamac, wiec nie bede przytaczal co mowiles. Rowniez wstalem teraz rano i nie pamietam pewnych rzeczy z wczoraj, tym bardziej takich blachostek. Na przyszly raz nie bedzie w ogole zartowania, bo jak widac nawet od tego nie mozna zaczac, bo ktos musi isc i strzelic z ucha, no coz taka praca. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Nigdy nie miałem tu admina to pierwsza kwestia ;d Druga kwestia to to,że ja nie żartuje sobie z ludzi nie docinam innym niż moi znajomi tak dla beki 4fun np "Nie ta liga" albo " co Ty chciałeś dzieciaczku z kosy :D" Jedynie co to irytują mnie np. osoby,które zainstalowany CS"a z pół godziny temu i wchodzą na serwer nie wiedzą co to paka co to jakaś miejscówka chodzą po mapie i trolluja... Do nikogo nigdy nie spinam tak z dupy ;d ------------------ Wybacz ale to jak mi docinałeś o czułość myszki to nie było ani zabawne ani śmieszne tylko chciałeś mnie poniżyć, Ty mówisz o dyskryminacji na serwerze no weeeź ;D -------------------------- Czasem możesz mylić jak i niektórzy ludzie moje zdenerwowanie bo np. nie pójdzie mi coś w rundzie ale nie wyzywam ludzi przez to tylko łapie rage'a sam na siebie ;D ----------------------------------------------------------- Możesz wchodzić na innym nicku nawet,zastawiać pułapki nie ma problemu nie mam sobie nic do zarzucenia ;d Edytowane 24 Lutego 2019 przez OLSZOVSKY Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Dobra nie obchodzi mnie czy sobie żartujecie. Gracz tego nie powinien robić, ale admin/opiekun tym bardziej patrzy 25 osób na was i widzą jaką atmosfere wprowadzacie. Arcy za poprzednią i tą skargę +1. Opiekun ma okazać kulture na serwerze, na PW sobie robcie co sie podoba. A jak Venom wyzywa to go po prostu banujcie, macie przecież takie prawo, ale po was się spodziewam też kultury przy graczach. Nie po to wywalam hajs na reklamę żeby banda małpiszonów na serwerze rozwiązywała swoje problemy, prywatnie się dissujcie, żartujcie sobie, wyzywajcie rodziców, ale na serwerze ma tego nie być. Macie sobie nie docinać, wchodzicie tu żeby pograć a nie bawić się w brazylijską telenowele Edytowane 24 Lutego 2019 przez Trivor 2 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi