Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 19 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jakiej marki jest Twoje auto i czy kupiłbyś je drugi raz? 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 19 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca Skoda. Oczywiście, że tak, jednak generację wyżej - Superb 3, bo wygląda przecudownie 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 19 Marca de Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jak to jakiej KIA i to już druga w życiu. Kupił bym jeszcze raz bo trafiłem na dobre egzemplarze, jak bym źle trafił to pewnie bym przeklinał 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 20 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 20 Marca Renault Espace 4 - w sumie nie polecam, za dużo elektroniki, co łączy się z mega błędami nie kupiłbym więcej.... Drugie auto to citroen xsara picasso wydnie 2002 rok, moje auto do dojazdów do pracy- w sumie to mogę polecić jako auto do przewożenia czegoś lub do dojazdów do roboty, spoko komfort.... 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Marca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi