Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 22 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca {Q&A} @ Dusia [P] Jaki jest Twój wymarzony zawód w którym chciałbyś pracować? [O] Ciężko powiedzieć, w sumie obojętnie ważne żeby był dobrze płatny. [P] Mieszkanie w Polsce, czy za granicą? [O] Polska [P] Twoja ulubiona gra za dzieciństwa, a teraz? [O] Z dzieciństwa to NFS, a teraz to w Fife czasem pykne i wiadomo cs. [P] Życie na wsi czy w mieście? [O] Małe miasteczko [P] Wolisz spędzać czas na forum, czy na DD2? [O] Jeszcze do niedawna to DD2 ale teraz pół na pół. [P] Czy obecnie odczuwasz, że masz więcej na głowie i obowiązków od momentu awansu? Czy jednak nie jest to za duża różnica w porównaniu z wcześniejszą rangą moderator + opiekun. [O] Aż tak duża różnica to nie jest patrząc jaka jest ilość administratorów oraz pracy na forum [P] Jaki mod serwera cs 1.6 najbardziej Cię interesuje/Podoba Ci się? [O] FFA [P] Czy jako opiekun natraciłeś wiele nerwów przez różne zobowiązania i sytuacje związane z rangą opiekuna? [O] Trochę tak, ale było to na początku przygody z rangą opiekun . [P] Czy studia są ważne Twoim zdaniem? [O] Nie [P] Jakie są Twoje zainteresowania/pasje? [O] Sport, motoryzacja [P] Znasz jakieś języki obce? [O] Angielski, ale nie jakoś wybitnie @ ZjaranyDziadek. [P] Ile masz wzrostu? [O] 185 cm [P] Jakie jest twoje hobby? [O] Tak jak wyżej napisałem [P] Co cie uszczęśliwia w życiu? [O] Rodzina [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] Otworzyć coś swojego [P] Czego nie lubisz robić najbardziej? [O] Zmywać naczyń xd [P] Czy masz jakies zwierzątko? [O] Kota [P] jaki posiadasz samochód? [O] Prawilny łopel insignia [P] Co Cie najbardzie denerwuje? [O] Ludzie @ de9 1 Jaki to uczucie będąc wyrocznią do której należy ostatnie słowo? [O] Nie zawsze ostatnie, ale wiąże się to z odpowiedzialnością za podjętą decyzje. 2 Czy czujesz jakąkolwiek presję z obecnym stanowiskiem ? [O] Na początku była delikatna, ale była to kwestia oswojenia się z nowym stanowiskiem. 3 Jeśli czujesz presję to jak sobie z nią radzisz ?, jeśli nie to w co uciekasz by odpocząć od forum ? [O] Na dd2 idę postrzelać 4 Czy często masz myśli " co za debil" ale funkcja, stanowisko nie pozwala by napisać to wprost ? [O] Może nie często, ale przechodzi to przez myśl czasem 5 Czy często gryziesz się w język by zachować profesjonalizm ? [O] Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, musi być to naprawdę konkretny zawodnik. Zdarzyło się jednak, że musiałem ugryźć się w język, żeby komuś czegoś nie odpowiedzieć lub nie odpisać. Mówię tu o serwerze. 6 Jaki masz sposób by zachować spokój ? [O] Z natury jestem spokojny także żadnego sposobu nie mam 7 Wolisz odpuścić czy kłócić się o swoje ? [O] Zależy czy mam rację. 8 Czy kiedykolwiek dostałeś prywatnie pogróżki za bana na grze czy na forum [O] Chyba nie było takiej sytuacji 9 Czy uważasz, że dobór adminów na dd2 jest dobry?- coś byś zmienił po x czasie [O] Można by podnieść jakieś wymagania na admina, ale w obecnej sytuacji gdzie gracze nie chcą adminować byłoby to bez sensu 10 Czy zauważyłeś błędu u siebie które zrobiłeś, ale bałeś się je skorygować, licząc że z czasem nikt nie zauważy [O] Jeżeli jakiś błąd zrobiłem to korygowałem 11 Pół żartem- czy dostając heda przez ścianę, albo jak biłem cię 3 rundy z rzędy chciałeś mi dać bana by sprawdzić czy gram czysto xd [O] Bez przesady xd Swoją drogą oddałem Ci za to nie raz @ Juliusz.C. [P] Czy jesteś fanem mocarnego 1.9 TDI? [O] Oczywiście [P] Jak według Ciebie wygląda "Albański Raj"? [O] Nie wiem, musisz zapytać popka xd [P] Czy Albańczyki to dobre chłopaki? [O] Oczywiście [P] Skąd wziął się pomysł na ten nick? [O] To dość długa historia, ale nie ma to związku z gangiem Albanii, jak wiele osób myśli. [P] Chyba nie jesteś wrogiem Janusza? [O] Absolutnie, Janusz i jego 1.9 to klasyk [P] Relaks nad morzem, czy w górach? [O] Morze @ old [P] Wolisz być liderem i brać odpowiedzialność na klatę, czy wolisz spokojną pracę w cieniu jako wsparcie? [O] To zależy od sytuacji. Jeżeli posiadam odpowiednie umiejętności i mogę poprowadzić zespół, to jak najbardziej. W przypadku, gdy człowiek jest świeży, raczej bym się nie wychylał [P] Czy masz jakąś cechę charakteru, którą nabyłeś dzięki byciu częścią społeczności gamingowej? [O] Chyba nie [P] Najbardziej irytujący typ gracza, na którego trafiasz na serwerach? [O] Ludzie po alkoholu którzy swoję mądrości wylewają przez mikrofon [P] Gdybyś mógł zjeść kolację z dowolną postacią historyczną lub fikcyjną, kto by to był i o co byś ją zapytał? [O] Juliusza Cezara, czy spodziewał się zdrady [P] Co uważasz za swój największy sukces? [O] Rodzina @ Rh. 1. [P] Czy dziś w nocy będzie ciemno? [O] Bardzo prawdopodobne 2. [P] Jak nazywa się samiec żaby? [O] Żaba xd 3. [P] wolisz audi czy bmw? [O] Obie marki lubie, zależy od modelu 4. [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? [O] A jest kilka takich osób 5. [P] Inteligencja czy wygląd? [O] Ciężko postawić na jeden wybór, najlepiej, gdyby szło to w parze. @ Uriasz [P] Jak Twoim zdaniem radzisz sobie z obowiązkami Junior admina, opiekuna serwera i redaktora? [O] Myślę, że całkiem dobrze ale nie mi to oceniać [P] Czy chciałbyś z czasem awansować na H@ czy aż tak wysoko nie aspirujesz? [O] Nie, raczej po Anoxie długo nie będzie H@ [P] Masz swój jakiś ulubiony cytat, motto, powiedzenie? Jak tak, to jak ono brzmi? [O] Nie mam [P] Gdybyś miał wszelkie wsparcie i kapitał, to jaką działalność chciałbyś otworzyć? [O] Mechatronika [P] Jaka jest Twoja ulubiona seria memów? [O] Nie mam jakichś ulubionych [P] Co Cię ostatnio najbardziej rozbawiło? [O] Stand-up na którym byłem [P] Czy spotkałeś kogoś z cs'a w realu i czy chciałbyś się z kimś złapać? [O] Jeśli mowa o kimś z naszego serwera/forum to nie spotkałem ale gdyby była okazja to z chęcią [P] Jakby był jakiś zlot ludzi z sieci niedaleko Twojej miejscowości, to byś się wybrał? [O] Oczywiście [P] Czy masz jakiś ukryty talent, o którym nikomu nie mówisz? Chciałbyś nam go tu zdradzić? [O] Raczej nie [P] Co Cię denerwuje w ludziach? [O] Zazdrość [P] Jakbyś opisał siebie 3 słowami? [O] Kreatywny, Odpowiedzialny, Szczery [P] Jaki był najśmieszniejszy nick jaki widziałeś podczas gry? [O] Nie pamiętam, ale było kilka z których się uśmiałem [P] Jaka była pierwsza praca w jakiej pracowałeś? [O] Magazynier [P] Jak wspominasz czasy szkolne? [O] Bardzo dobrze [P] Jakbyś miał pełną swobodę w sprawie serwera, to jakie zmiany byś wprowadził? [O] Pozbyłbym się kilku osób z serwera. Nominuję @ Dusia 1 7 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 22 Marca Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 22 Marca Gut gut majster 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 22 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 22 Marca Super 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 22 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 1 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 22 Marca de Udostępnij Opublikowano 22 Marca Skromny, czy oszczędny w słowach ? @ Mr.Alban - skończą się jajka zobaczysz 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi