Użytkownik Uriasz Opublikowano 23 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Większość aktywnych forumowiczów kojarzy @ GENERAL ALADEEN 'a i to, jak barwną jest postacią na naszym forum. Jego wpisy, komentarze czy wiadomości na czatboxie często mają… powiedzmy bardzo charakterystyczny styl - prawie jak z chatu GPT 😅 Jedną z większych zagadek naszego forum pozostają jednak jego pomysły na nicki – do swoich kolejnych kont potrafił ich wymyślić naprawdę sporo. "Kreatywność" w tym temacie wydaje się nie mieć końca. Dlatego wpadłem na pomysł na małą forumową zabawę: Wpiszcie do ChatGPT (lub innego narzędzia AI) listę nicków, których Generał już używał i poproście AI, aby wygenerowało kolejny potencjalny nick, którego może użyć w przyszłości. Wklejcie tutaj swoje propozycje. Można też oczywiście podać własny pomysł z głowy – nie wszystko musi być wygenerowane przez AI. Liczy się kreatywność i dobra zabawa. 😄 Ważne: Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, bez obrażania kogokolwiek (zwłaszcza Aladeena) i bez łamania regulaminu forum. Traktujmy to jako luźną, humorystyczną zabawę. Ciekaw jestem, jakie nicki AI przewidzi dla Generała następnym razem. Lista już znanych nam jego nicków: 1) General Aladeen 2) Lotencjusz 3) Siusiu majtek 4) Mordoej 5) Sanderka 6) Lewandowsky 7) Skorpion 8) Polaczeek 9) RXINY 10) Ramzes Wielki 11) Sulejman 12) JamnikWyścigowy 13) WielkanocnycPing 14) Underman 15) KKebabowaOrkiestra 16) Farmer30k 17) BatonZPrzeszkodami 18) MonitoringOsiedlowy 19) BubuKoox 20) DonaldTruump 21) KapitanBeton 22) PudzianNaDiecie 23) PudzianNaDieciee 24)KierownikKaruzeli 25) Jacek KrowiPlacek 26) WojownikKlawiaturyy 27) Niedzwiedz-polarny-z-fryki 28) Czejen 29) PogońSzczecin 30) Ostatnisprawiedliwy (Jak jakiegoś zapomniałem, dajcie znać ) DO DZIEŁA!! Edytowane 14 Maja przez Uriasz 2 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 24 Marca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca Dobra, to ja zacznę: ArchontX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 24 Marca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Faraon Deagle (Gemini) Edytowane 24 Marca przez ST Seba TD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 7 Kwietnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia AI teraz proponuje Mardocheusz XDD nie wiem kto/co to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 8 Kwietnia Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie zdziwiłbym się gdyby coś takiego utworzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi