Użytkownik ciasnyviesiek_ Opublikowano 26 Marca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca cześć, chciałem zapytać czy ktoś jest może w posiadaniu modeli hltv do 1.6 , gdzie nóż jest w lewej ręce a nie w prawej? niestety przekopałem wzdłuż i wszerz cały internet, ale niestety nie znalazłem. Komendy typu cl_lw 0 nie mam zamiaru używać bo gram na default configu pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 27 Marca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Marca A próbowałeś może użyć komendy cl_righthand ”0” ? Masz jeszcze drugi sposób: klikasz literkę "H" na klawiaturze, następnie opcję "Help", teraz do wyboru masz dwie opcje: "Use right hand" oraz "Use left hand" Odnośnik do komentarza
Użytkownik ciasnyviesiek_ Opublikowano 27 Marca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca kurcze wiesz co to w ten sposób nie działa niestety, bo wtedy masz wszystkie bronie w lewej, jeśli się nie znajdzie jakby podmiana tego modelu to trzeba będzie zrobić bind Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 28 Marca Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 28 Marca A tej komendy próbowałeś ? cl_lw 0 - zmienia nóż na lewą rękę cl_lw 1 - zmienia nóż na prawą rękę 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 6 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi