Użytkownik Aloes Opublikowano 24 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Wzór: Twój Nick: Aloes Nick oskarżonego: Awi IP/SID oskarżonego: Powód skargi/Opis sytuacji: Najprościej opisać całą rundę: jestem w TT biegnę anarchia zabijam jednego potem przez respa lecę na B będąc przed górnym zabijam Awiego który rushował, dostaje on przez to okropnego bólu dupy i od razu daje mi bana za respa. Na serwerze dodatkowo jest burdel bo admini (nie wiem czy konkretnie on) piszą sobie U@@ teksty typu "Nie tym razem" "Nie ta liga" "ide zjeść kanapkę z/w" itp Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Aloes killed Awi with ak47 *** VENOM killed `Acti!.[PL]` with a headshot from usp *** Punisher (RADIO): Fire in the hole! Analny Para Lizator killed VENOM with ak47 Witamy na [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skiny VIP] [REKR]! Na DD2 szukamy adminow. Masz steam pisz GG 2765288. Nie maszZajrzyj na strone Strefaskilla.pl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'resp' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:59461972' [AMXBans] Twoje IP: '188.127.22.157' [AMXBans] =============================================== Edytowane 24 Lutego 2019 przez Aloes 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awi Opublikowano 24 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Przepraszam bardzo ! Ale przez cała mapę staliście przed B do 0:45 sekund ! Powinienem wcześniej banować.. TT macie cele i powiniscie je wykonywać a resp jest do 1:30 .. Nie przypominam sb takich wiadomości jak "ide zjesc kanapke" czy " Nie tym razem " .. A po drugie masz mozliwosc zrobienia ssy takich sytuacji i udowodnic tu .. dajesz skarge na mnie nie majac zadnego dowodu.. Ban moim zdaniem nie byl bez podstawny bo Resp TT 1:30 a czas w ktorym mnie zabiles byl ponizej minuty !! Dziekuję na Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aloes Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Zapraszam do obejrzenia demka jak będzie dostępne, nawet mnie nie obserwowałeś bo byłeś w grze ale na tej podstawie jesteś w stanie stwierdzić że stałem w jednym miejscu, ciekawe. Cały czas lecą wiadomości na środku ekranu od was, wystarczy że admin przejrzy logi serwera i się okaże kto nadużywa, bo na jedną rundę to średnio 2-3 bezsensowne wiadomości miałem na środku ekranu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awi Opublikowano 24 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Szczerze to nie przyznam się do tych wiadomości bo one nie są moje.. !! Niech sb admin przejrzy logi i zobaczy kto nadużywa ! Ja jestem spokojny gdyż nie mam nic do ukrycia .. a co do bana nadal uważam że jest słuszny.. Czekam na zamknięcie tego 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Sprawdzę logi oraz obejrzę demko. Na ten czas zamykam. /////////////// "Nie Ta Liga" oraz "co ?" Napisał Sasuke. Dostał ode mnie upomnienie za ten wybryk. Ban był słuszny, ponieważ od początku rundy siedziałeś na respie i strzelałeś się z CT, którzy byli anarchii. Nie wchodziłeś do niej, tylko po zabiciu CT poleciałeś na drugą stronę respa (od strony górnego) i dalej stałeś w obrębie respa gdzie zabiłeś Awiego. Edytowane 24 Lutego 2019 przez Smuszinio Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi