Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 30 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Marca Lepsza praca marzeń czy wysoka kasa bez pasji? 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 30 Marca de Udostępnij Opublikowano 30 Marca Mega ciężkie pytanie, można bez problemu dać pięć argumentów z lewej, jak i pięć z prawej strony. Każdy będzie miał swoją rację, swoje podejście. Mojej odpowiedzi tu nie ma, wybieram środek, czyli praca, która daje godne życie na zasadzie. Dziś w kinie kupiłem dwa bilety, popcorn to jutro się nie zastanawiam czy kupić jajka czy kiełbasę. Rozwaliły się buty, ok kupuję a nie myślę z czego muszę zrezygnować. Praca taka, gdzie nie idzie się jak za karę. Tyle mi wystarczy. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 31 Marca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 31 Marca Lepsza praca marzeń. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 31 Marca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Marca Wysoka kasa bez pasji. Robie co mi kaza i spadam do domu. Reszta sobie odbije pieniedzmi bo bedzie mnie stac na wszystko. Niestety pieniadz rzadzi swiatem. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Marca Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Marca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi