Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 2 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Twój nick: Major_Kuprycz Nick oskarżonego: HOW? Powód skargi: Zbaniwał za to że parę razy zapytałem go przez micro "Czy gra życiówkę" Opis sytuacji: Nic szczególnego, miał staty 18:2 i zapytałem się go 3x czy gra życiówkę, po czym zaczął wyzywać przez micro że go tym jak to stwierdził "wkur*am" i zbanował na 1h. Miałem nie pisać tej skargi bo wydawała by się błaha sprawa ale bez przesady, rozumiem że admin może mieć gorszy bądź lepszy dzień, ale jak to mi mówiliście? Powinien świecić przykładem, nie uruchamiać się o "taką pierdołę". Ogólnie zauważyłem że chłop na serwerze uważa się za Pana i władcę, nic nie można powiedzieć, nic nie można napisać. Rozumiem jak bym go uraził, wyzwał, obraził to tej skargi by nie było, ale o to że się pytam "czy gra życiówkę?". Data i godzina zdarzenia: 02.04.26r. g. 17:25 Miejsce zdarzenia: Serwer only dd2 Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'prowokacje/nastepny ban' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:31371146' [AMXBans] Twoje IP: '46.205.202.47' [AMXBans] =============================================== Coś od siebie: Nie liczę o jakieś karanie admina, bo może faktycznie miał gorszy dzień, a jedynie o upomnienie żeby trzymał nerwy na wodzy. W końcu to on powinien świecić przykładem. Edytowane 2 Kwietnia przez Major_Kuprycz 3 5 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 2 Kwietnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) skoro pijesz w jego strone a on sobie tego nie zyczy to o czym my mowimy? EDIT jesli ktos nie chce z toba rozmawiac , i na oczywisty sposob go prowokujesz "walisz zyciowke" po czym cie ostrzega kilka razy , a ty robisz to samo to jest zwykla prowokacja , moze jeszcze nie dorosles? "jak czlowiek zapytalem." kilkukrotnie mowil zebys tego nie robil ale nadal nie zrozumiales XD Edytowane 2 Kwietnia przez PROSTO. MISTRZ 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 2 Kwietnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) W dniu 2.04.2026 o 17:31, PROSTO. MISTRZ napisał(a): skoro pijesz w jego strone a on sobie tego nie zyczy to o czym my mowimy? Pijesz? Co wy księżniczki jesteście że nie można sie zapytać czy gra życiówkę? Bez przesady Władcy podziemia.. Edit: Nikt nie pytał jak to ty stwierdziłeś "Walisz życiówkę" więc już sobie nie dopisuj, tylko zapytałem "grasz życiówkę?" Nic dziwnego w tym nie widzię. Kolejny gwiazdor się znalazł. @edit: No i co z tego demka wynika? To że zapytałem się ciebie czy grasz życiówkę? Ty jesteś jakaś księżniczka serverowa że ciebie sie nie mozna o nic zapytać? Jesteś adminem servera, to ty powinieneś być dla ludzi a nie odwrotnie, tym bardziej że ludzie kupują "SKOCZKA, VIPA" wydają swoją kase na server, więc troche gołady człowieku. Nie ublizylem ci ani nie wyzywalem, a normnalnie jak czlowiek zapytalem. A jak miałem wstawić dowody jak "tylko zapytałem czy grasz życiowke?" Jakiego dowodu oczekiwales? Przecież nie napisałem że "nie zapytałem sie ciebie czy grasz życiowke", jest to ujęte w skardze. Ogólnie masz nerwy z papieru, tak jak mi to mówiłeś Nie mam żalu o bana, choć nie zasłużyłem na niego tylko o to że uważasz się za Pana i władcę na serverze, nie jesteś dla ludzi a przeciwko nim, pomimo tego że zostawiają hajs na servie. Edytowane 2 Kwietnia przez Major_Kuprycz 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 2 Kwietnia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Jak już napisałeś tą skargę i jesteś ADMINEM to należałoby zapoznać się z Regulaminem Sieci. §4 jasno określa zasady tworzenia skarg. pkt. 4.8 -"Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane, zostaną natomiast natychmiastowo zamknięte.". No dobra .. ale skoro już napisałeś te wypociny to i się co do nich wypowiem. Kilka map wcześniej poprosiłem Cię abyś skończył do mnie zadawać to głupie pytanie - zadałeś je z 4 albo 5 razy. (W obecności @ PROSTO. MISTRZ ) Minęły z 2h wlazłeś na serwer i zrobiłeś to ponownie KILKUKROTNIE pomimo moich próśb abyś zaprzestał. Po mojej prośbie kontynuowałeś temat i jeszcze bardziej go rozwinąłeś. Wstawiam demko z zajścia bo chłopok nie zna regulaminu nawet https://cdn.steamusercontent.com/ugc/13252413823109420760/A977B5F0E39F0FF8931801CAC6CBF5018CE2013D/ DEMO Z LINKU STEAM, ŚMIAŁO OTWIERAĆ 4 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 2 Kwietnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) W dniu 2.04.2026 o 17:52, h0w napisał(a): Jak już napisałeś tą skargę i jesteś ADMINEM to należałoby zapoznać się z Regulaminem Sieci. §4 jasno określa zasady tworzenia skarg. pkt. 4.8 -"Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane, zostaną natomiast natychmiastowo zamknięte.". No dobra .. ale skoro już napisałeś te wypociny to i się co do nich wypowiem. Kilka map wcześniej poprosiłem Cię abyś skończył do mnie zadawać to głupie pytanie - zadałeś je z 4 albo 5 razy. (W obecności @ PROSTO. MISTRZ ) Minęły z 2h wlazłeś na serwer i zrobiłeś to ponownie KILKUKROTNIE pomimo moich próśb abyś zaprzestał. Po mojej prośbie kontynuowałeś temat i jeszcze bardziej go rozwinąłeś. Wstawiam demko z zajścia bo chłopok nie zna regulaminu nawet https://cdn.steamusercontent.com/ugc/13252413823109420760/A977B5F0E39F0FF8931801CAC6CBF5018CE2013D/ DEMO Z LINKU STEAM, ŚMIAŁO OTWIERAĆ @edit: No i co z tego demka wynika? To że zapytałem się ciebie czy grasz życiówkę? Ty jesteś jakaś księżniczka serverowa że ciebie sie nie mozna o nic zapytać? Jesteś adminem servera, to ty powinieneś być dla ludzi a nie odwrotnie, tym bardziej że ludzie kupują "SKOCZKA, VIPA" wydają swoją kase na server, więc troche ogłady człowieku. Nie ublizylem ci ani nie wyzywalem, a normnalnie jak czlowiek zapytalem. A jak miałem wstawić dowody jak "tylko zapytałem czy grasz życiowke?" Jakiego dowodu oczekiwales? Przecież nie napisałem że "nie zapytałem sie ciebie czy grasz życiowke, tak było zapytałem i to kilkukrotnie bo mi nie odpowiedziałeś", jest to ujęte w skardze. Ogólnie masz nerwy z papieru, tak jak mi to mówiłeś Nie mam żalu o bana, choć nie zasłużyłem na niego tylko o to że uważasz się za Pana i władcę na serverze, nie jesteś dla ludzi a przeciwko nim, pomimo tego że zostawiają hajs na servie. Edytowane 2 Kwietnia przez Major_Kuprycz Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 2 Kwietnia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Widzę że dalej nie widzisz winy w swoim prymitywnym zachowaniu. Regulamin mówi jasno - potrzebne są dowody. Nie ma znaczenia czy jest to litania czy zwykła kropka Naprawdę współczuję, jeśli wśród znajomych zachowujesz się w taki sam sposób. Twoje zachowanie tylko potwierdza to, co o Tobie uważam. Jesteś mega toksyczny a ponadto dziecinny jak na trzydziesto paro latka i do tego żołnierza .. no nic, może w końcu dorośniesz - czas pokaże. Informuję że jeśli sytuacje będą się powtarzać, bany będą coraz dłuższe, a jeśli nie zmienisz swojego podejścia do sytuacji- również odwdzięczę się w ten sam sposób, lecz z mojej strony dowody będą nie zbite a Twoja osoba mam nadzieję straci admina FFA. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 2 Kwietnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) I to jest wzór konspekt administratora, użytkownik który gra na servie godzinami, dofinansowuje server kupując vipy, skoczki jest traktowany tak jak wyżej, argumentów żadnych. Uważam że skarga napisana jak najbardziej zasadnie. Nie wiem jak można banować graczy za pytanie "czy gra życiówkę". Tu jest niezła samowolka, admin robi na serverze co chce, wszystko uzasadniając pod siebie, jesteś najbardziej zawistnym i nieuczciwym adminem na serverze, prymitywnie to ty się zachowujesz i nie nadajesz sie na miano bycia adminem bo masz papierową psyche, o zapytanie "grasz życiówkę" banujesz gdzie jeszcze dodajesz demko z tego, to w sumie na twoją nie korzyść działa bo admin powinien być dla graczy a nie odwrotnie. Niedługo zaczniesz banować bo ktoś sie zapyta, czemu ci nie idzie? Ogólnie jest to mega slabe. Edytowane 2 Kwietnia przez Major_Kuprycz 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia @ Major_Kuprycz To nie jest pierwszy raz, kiedy uczepiasz się jednej osoby i ją prowokujesz. Jeśli ktoś wyraźnie mówi, żebyś przestał, to przestań, naprawdę nie jest to trudne do zrozumienia. W tym momencie wygląda to jak celowe działanie pod wywołanie skargi. Daruj sobie takie zachowanie i zajmij się w końcu grą. A jeżeli masz jakiś problem do admina to proszę sobie go wyjaśnić pw, a nie na serwerze. 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi