Użytkownik vanisz Opublikowano 3 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Twój nick: vanisz Nick oskarżonego: old Powód skargi: nadużywanie uprawnień Opis sytuacji: otrzymałem 2 bez sensowne warny oraz łącznie 14dni bana na forum xd Data i godzina zdarzenia: rok 2026 Miejsce zdarzenia: strefaskilla Dowody: Coś od siebie: powiem tak, pierwszy warn był za tekst do ziomka który nawet tego nigdzie nie zgłaszał: ,,twoja kobieta ma mleko w proszku w cyckach" (xd) lub podobny, gdzie szczerze mówiąc żadnego wulgaryzmu tu nie ma, w minimalnym znaczeniu można to uznać za prowokację co rozumiem lecz to już bardzo na siłę. drugi warn to już xd ponieważ nawet nic złego nie napisałem a słowo "penis" to w żadnym wypadku nie jest wulgaryzm i za to znowu dostałem warna i bana na 7 dni xd oczywiście nie wspominając o jego zaczepkach do chociażby użytkownika @ KushMan , gdzie @ old pisze ze na takich ludzi jak kushman szkoda tracić czasu także nie jest to zbyt dobra postawa w stosunku do użytkowników. pozdrawiam bardzo serdecznie i wnioskuje o zdjęcie tych warnuch jako rekompensate Edytowane 3 Kwietnia przez vanisz 1 3 naura Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 3 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Zacznijmy od konkretów, bo widzę, że mylisz pojęcia wolności słowa z elementarnym brakiem kultury i regulaminem forum, który akceptowałeś. Po pierwsze, Twoje teksty o "mleku w proszku" nie są żadną niewinną zaczepką. To prymitywne uderzanie w czyjeś życie prywatne i bliskie osoby. Na strefaskilla nie ma i nie będzie miejsca na rynsztokowe teksty pod adresem rodzin czy partnerek innych graczy. To, że adresat tego nie zgłosił, nie ma najmniejszego znaczenia.. jako moderator reaguję na dno intelektualne, które prezentujesz publicznie, dbając o poziom tego forum. Po drugie, kwestia słowa "penis". Nie udawaj niewiniątka. Doskonale wiesz, w jakim kontekście go użyłeś i że służyło to wyłącznie kolejnej prostackiej prowokacji. Forum to nie czat dla nastolatków, którzy niedawno poznali anatomię i próbują tym komuś zaimponować. Każda próba celowego wywoływania toksycznej atmosfery będzie duszona w zarodku. Co do moich rzekomych "zaczepien" – odróżnij asertywne ucinanie jałowych dyskusji od twojego regularnego prowokowanie ludzi. Moja postawa jest spójna.. szanuję każdego użytkownika i jego prawo do obecności tutaj, dopóki on sam szanuje innych. Ty tę granicę łamiesz ciągle. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 4 Kwietnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia no ja w drugim nie widze zadnej prowokacji akurat 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 7 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Twój tekst w aktualizacji statusu faktycznie był trochę nie na miejscu i delikatnie prowokujący, dlatego nie musimy się z tym chyba spierać. Drugi warn mocno naciągnięty, dlatego porozmawiam z @ old o tym. Drugiego warna zdejmę, lecz "straconego" czasu niezbyt mam możliwość Ci oddać. Póki co pozostanę przy tym, by dać moderatorowi upomnienie słowne. Mam nadzieję, że podobne sytuacje nie będą miały już miejsca. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 7 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi