Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - old

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: vanisz
Nick oskarżonego: old
Powód skargi: nadużywanie uprawnień
Opis sytuacji: otrzymałem 2 bez sensowne warny oraz łącznie 14dni bana na forum xd
Data i godzina zdarzenia: rok 2026
Miejsce zdarzenia: strefaskilla
Dowody:  ph0eiqa.png
Coś od siebie: powiem tak, pierwszy warn był za tekst do ziomka który nawet tego nigdzie nie zgłaszał: ,,twoja kobieta ma mleko w proszku w cyckach" (xd) lub podobny, gdzie szczerze mówiąc żadnego wulgaryzmu tu nie ma, w minimalnym znaczeniu można to uznać za prowokację co rozumiem lecz to już bardzo na siłę. drugi warn to już xd ponieważ nawet nic złego nie napisałem a słowo "penis" to w żadnym wypadku nie jest wulgaryzm i za to znowu dostałem warna i bana na 7 dni xd

oczywiście nie wspominając o jego zaczepkach do chociażby użytkownika @ KushMan , gdzie @ old pisze ze na takich ludzi jak kushman szkoda tracić czasu także nie jest to zbyt dobra postawa w stosunku do użytkowników.

pozdrawiam bardzo serdecznie i wnioskuje o zdjęcie tych warnuch jako rekompensate 

Edytowane przez vanisz
  • WTF 1
  • xD 3

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• vanisz zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - old
  • Moderator
Moderator

Zacznijmy od konkretów, bo widzę, że mylisz pojęcia wolności słowa z elementarnym brakiem kultury i regulaminem forum, który akceptowałeś. Po pierwsze, Twoje teksty o "mleku w proszku" nie są żadną niewinną zaczepką. To prymitywne uderzanie w czyjeś życie prywatne i bliskie osoby. Na strefaskilla nie ma i nie będzie miejsca na rynsztokowe teksty pod adresem rodzin czy partnerek innych graczy. To, że adresat tego nie zgłosił, nie ma najmniejszego znaczenia..  jako moderator reaguję na dno intelektualne, które prezentujesz publicznie, dbając o poziom tego forum. Po drugie, kwestia słowa "penis". Nie udawaj niewiniątka. Doskonale wiesz, w jakim kontekście go użyłeś i że służyło to wyłącznie kolejnej prostackiej prowokacji. Forum to nie czat dla nastolatków, którzy niedawno poznali anatomię i próbują tym komuś zaimponować. Każda próba celowego wywoływania toksycznej atmosfery będzie duszona w zarodku. Co do moich rzekomych "zaczepien" – odróżnij asertywne ucinanie jałowych dyskusji od twojego regularnego prowokowanie ludzi. Moja postawa jest spójna.. szanuję każdego użytkownika i jego prawo do obecności tutaj, dopóki on sam szanuje innych. Ty tę granicę łamiesz ciągle.

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

no ja w drugim nie widze zadnej prowokacji akurat 

• xD 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Zasłużony

Twój tekst w aktualizacji statusu faktycznie był trochę nie na miejscu i delikatnie prowokujący, dlatego nie musimy się z tym chyba spierać. Drugi warn mocno naciągnięty, dlatego porozmawiam z @ old o tym.
Drugiego warna zdejmę, lecz "straconego" czasu niezbyt mam możliwość Ci oddać.
Póki co pozostanę przy tym, by dać moderatorowi upomnienie słowne. Mam nadzieję, że podobne sytuacje nie będą miały już miejsca.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]