Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 8 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Masz tatuaż? A jeśli nie, czy chciał(a)byś zrobić sobie jakiś w przyszłości? 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Kwietnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie mam, ale chciałbym sobie zrobić w niedalekiej przyszłości. 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 8 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Tak od łokcia do ramienia już 9-10 lat. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Tak, sztuk 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 8 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie mam i nie chce no ale nie wiadomo co sie jeszcze w życiu wydarzy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 8 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie mam, ale chciałabym kiedyś zrobić sobie taki mały, delikatny. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Tak mam na przedramieniu ale w planach mam zrobić sobie kolejny tatuaż 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 9 Kwietnia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 3 sztuki od łokcia do dłoni 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 9 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Owszem! Mam rękaw, mam tatuaż na nodze, na plecach i na klatce piersiowej 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 9 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Nie mam zadnego tatuazu. Nie wiem czy kiedykolwiek cos zrobie na swoim ciele. Kto to wie co mi przyszlosc przyniesie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi