Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Czy chciałbyś/chciałabyś spróbować skoku ze spadochronem albo na bungee? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 9 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Pewnie ze tak tylko bym musial sie strasznie zmusic do tego bo mam lek wysokosci. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Reina Opublikowano 9 Kwietnia Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Zeszłabym chyba prędzej na zawał. 3 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 9 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Już podobnie odpowiadałem, lęk przed wysokością i jakieś dziwne myśli, że zaraz coś pójdzie nie tak skutecznie namawiają tylko do jednej odpowiedzi- NIE! 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 10 Kwietnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Niee, bo mam lęk wysokości. 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 10 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Myślę, że na któreś urodzinki wleci skok ze spadochronem! 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 10 Kwietnia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Nie, jakoś mnie to nie kręci 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 10 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Mam w planach w tym roku skoczyć z bungee 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi