Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Jaki był Twój najgorszy zakup w ostatnim czasie? 3 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 15 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Kupiłem sobie ładowarke do telefonu i sie zepsuła po 4 dniach 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 15 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie mam takich zakupów, jak planuję wydać na coś $$, na coś co ma mi służyć z założenia x lat, oglądam testy, porównuje, szukam kompromisu( im droższe tym bardziej zagłębiam się w temat), staram się wybrać najlepszą opcję. Taki przykład x lat temu kupowałem ekspres do kawy 2500zł obok stał identyczny za 3000zł, różnica 500zł. Ja osobiście jej nie widziałem więc zapytałem się sprzedawcy czym się różną. W drugim mogłem zrobić kawę przez telefon, tylko po co mi to jak i tak musze wstać, podłączyć mleko, podstawić kubek i iść po tą kawę. Oraz nie przepłacam za "znaczek" za jedną koszulkę robioną w Azji, Chinach, można naprawdę kupić 3-4 fajne, tylko bez znaczka. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Chyba ostatni taki zakup, który pamiętam to słuchawki douszne po taniości, które padły +/- po tygodniu. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi