Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Dbasz o swój wygląd ubrania, fryzurę i takie tam, czy raczej masz na ważniejsze rzeczy na głowie? 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 16 Kwietnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Dbam o to, by zawsze być czystym, zadbanym i schludnie ubranym. Choć nie lubię rzucać się w oczy i wolę się nie wyróżniać, dużą wagę przywiązuję do tego, by zawsze ładnie pachnieć. Profesjonalna prezencja i odpowiednia higiena to dla mnie podstawa. :-) 3 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 16 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Wyznaję zasadę, że ubranie nie musi być wyprasowane, ale ma być czyste 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 16 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Staram się dbać o swój wygląd, ale raczej w rozsądnym stopniu. Lubię wyglądać w miarę dobrze i schludnie, bo dzięki temu człowiek czuje się lepiej i pewniej. Jest to też pewna forma szacunku — zarówno do siebie, jak i do innych. Nie popadam jednak w przesadę i nie jest to moją obsesją. Traktuję to raczej jako element codziennej higieny i kultury osobistej, a nie główny cel w życiu. Są dla mnie rzeczy po stokroć ważniejsze niż sam wygląd czy stylizacja. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Ale pytanie xD już widzę jak ktoś przyznaje się przed ludzmi, że o siebie nie dba.. że np. siedzi zachlany przed kompem od X dni bez kąpieli i mycia zębów.. : D XD tak, dbam o swoj wyglad ubrania fryzury i takie tam 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 17 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Oczywiscie ze tak dbam o swoj wyglad. Nie raz biore prysznic rano zeby sie obudzic po nie przespanej nocy. Nie prasuje na kant spodni Nie chodze zarosniety czy nie ogolony. Zreszta nie moge sie codziennie golic bo mam wrazliwa skore na buzi. Uzywam dobrych perfum ktore mi sie akurat podobaja. Buty mam czyste i kupuje co jakis czas zeby wymienic na nowe, odswiezyc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 17 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Dbam jak najbardziej mało tego dzisiaj łeb zaciąłem maszynką xDDD 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi