Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 19 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się admin dd2 oraz członek UBT @ h0w Zapytałem kilka osób co o nim sądzą. Zapraszam do czytania! Anonimowa opinia nr. 1 --> Patrząc przez pryzmat serwera to h0w jest jednym z trzech adminów którzy ciągną ten serwer w górę i trzymają naprawdę wysoki poziom, nie tylko pod względem wiedzy, ale i kultury osobistej, bo nie jest chamski ani wulgarny. Pozostając, przy kulturze to h0w nie jest osobą, z którą się dyskutuje, próbuje się narzucić własne zdanie. Przez co może się wydawać, że jest zadufanym w sobie człowiekiem. Taki obraz może mieć osoba, która pierwszy raz się z nim zetknie. To wrażenie nie wynika, że taki jest, on po prostu wybija się na tle pozostałych osób jak wyżej wspomniałem wiedzą i doświadczeniem. Czasami odnoszę wrażenie, że reaguje zbyt impulsywnie, jak by wziął wdech, dwa to sytuacja mogłaby się potoczyć bardziej spokojnie, ale kto nie lubi, czytać skarg na h0w-a niech pierwszy rzuci kamieniem. Ta jego impulsywność na grze na pewno nie sprawia, że jest nieomylny, może nie tyle, ile się myli, ale reaguje czasem zbyt przesadnie. Wdech, wydech h0w. Ostatnie zdanie o jego grze na serwerze: widzi dużo i szybko reaguje. Anonimowa opinia nr. 2 -->Jest osobą na której można przede wszystkim polegać, pośmiać się lub pogadać na te poważne bądź śmieszne tematy. Jedna z nielicznych osób na tej sieci której można zaufać. Wykonuje swoje obowiązki należycie, jedna z najbardziej kompetentnych osób. Anonimowa opinia nr. 3 --> Dobry z niego gościu jest trzyma sie swoich zasad dobrze wykonuje swoje obowiązki. Zawsze służy pomocą dla innych co widać na forum czy na serwerze. Da sie z nim pożartować pogadać prawie ze na kazdy temat. Anonimowa opinia nr. 4 --> Adriaaanek fajny gość, bardzo dobry admin, prywatnie zaradny, pracowity i zabawny dobrze się z nim rozmawia, zawsze stara się pomóc jeśli tej pomocy ktoś potrzebuje, takiego to ze świecą szukać 😅 PS. Ale nie przywozi magnesów z wakacji taki minus Anonimowa opinia nr. 5 --> how, czlowiek kartofel. Brzydki, ale nadrabia sprytem i tym tępym spojrzeniem. Tak na powaznie, to dobry chlopak, tylko zeby tyle nie pil xd Anonimowa opinia nr. 6 --> h0w to jeden z tych ludzi na forum, których chyba większość kojarzy od dawna. Admin na DD2 i członek UBT z niemałym stażem (choć z przerwami), ale widać, że robi to z zaangażowaniem. Stara się pilnować porządku na serwerze i tępić wszelkiej maści delikwentów łamiących regulamin. Czasem robi to aż nazbyt skrupulatnie — wręcz służbistycznie — przez co co jakiś czas ktoś pisze na niego skargę. Najczęściej są one kompletnie z du... bezpodstawne, a dla mnie i kilku innych osób jest to dodatkowa rozrywka - ubaw. Adrian jest młodym, inteligentnym i dość zabawnym gościem. Zawsze pisze pełnymi zdaniami, potrafi się sensownie wypowiedzieć i — co ważne — dobrze się wybronić w dyskusji.Rozmowy z nim mają poziom, a jednocześnie jest to osoba, którą czasem aż kusi, żeby trochę podpuścić albo potrollować dla sportu W prawdziwym życiu, o ile mogę to zdradzić, Adrian jest strażakiem. I za to ma u mnie ogromny szacunek. Bo niezależnie od tego, co się dzieje na serwerze czy forum, w realnym życiu też robi robotę, która naprawdę ma znaczenie. I powiem szczerze: taki człowiek jest wart więcej niż setka czy tysiące „prawilnych dresów” spod bloku. Osobiście bardzo lubię h0wa i życzę mu jak najlepiej. W skrócie - świetny gość Anonimowa opinia nr. 7 --> Ogólnie h0w to spoko admin, nie faworyzuje znajomych i traktuje wszystkich równo, dobrze ogarnia serwis no i dba o porządek Anonimowa opinia nr. 8 --> Z tego co zauważyłem to nie mogę mu zarzucić, że jest złym adminem. Ze swoich obowiązków się wywiązuje jak powinien. Ostatnio ten temat odnośnie skargi za niesłusznego bana, ale nie zdarzyło mi się widzieć, żeby dał komuś kicka/bana bo miał taki kaprys, gorszy dzień czy zły humor. 3 5 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 19 Kwietnia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Część wypowiedzi jestem w stanie rozgryźć. Kto, co i jak bardzo wam wszystkim dziękuję! Milo przeczytać o sobie coś miłego a przede wszystkim innego niż skargi. Być może jestem „zbyt” regulaminowy ale dla każdego w ten sam sposób. Bardzo was wszystkich serdecznie pozdrawiam Ps. Saaandra, kiedyś przywiozę 🤣 2 3 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 19 Kwietnia Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Elegancko pikobelo. Pozdrawiam Mis Bim 1 1 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 19 Kwietnia Miss Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 19.04.2026 o 19:00, h0w napisał(a): Ps. Saaandra, kiedyś przywiozę 🤣 O już od razu wie, że to ja 😂 Czeeekam 😁 1 2 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 20 Kwietnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Szkoda, że nie miałem okazji wypowiedzieć się na temat tego gagadka – ale to taki mały żarcik. Bardzo miło się to czyta. Świetne wypowiedzi, bo i sama persona bardzo fajna. Dobra robota! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 22 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi