Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE WARN] - Oro Koroner

Oro Koroner

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: @ Oro Koroner
2. Kto nadał warna: @ old
3. Czas: 11.04.2026
4. Powód: Znam regulamin i wiem, że jako użytkownik, nie powinienem wypowiadać się w odwołaniach graczy, ale jakoś czułem, że admin nie rozpisze demka i się w tym nie pomyliłem, bo admin nie zaglądnął do tematu w czas. Gracz był spalony, a wiadomo, że jak admin nie rozpisze demka, to gracz otrzyma UB. Nie chciałem, aby gracz na steam cheatował na serwerze, psując rozgrywkę innym. Rozpisałem gracza, który został zbanowany dzięki moim czasówkom (gracz o nicku Mefixo).
5. Dowody/SS: [ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Mefixo - Zbanowani - StrefaSkilla.pl - Serwery CS 1.6 & CS2 https://share.google/lHR5iWETlI8SgmIhe

Pomogłem w zbanowaniu. Nie robiłem żadnego spamu, którym miałbym jakoś zaszkodzić. Chciałbym prosić o zdjęcie mi warna +1. 

Pozdrawiam Oro 😉

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubię to! 3
  • Zasłużony

Po coś istnieje ten punkt regulaminu. Miałeś wszystko czego potrzebowałeś - demka. Mogłeś poczekać na werdykt, bądź od razu założyć temat w "Zgłoś gracza" wykorzystując dodane przez zbanowanego jego demko.

W dniu 21.04.2026 o 17:31, Oro Koroner napisał(a):

Gracz był spalony, a wiadomo, że jak admin nie rozpisze demka, to gracz otrzyma UB

Tu Cię wyprowadzę z błędu, bo regulamin mówi jasno, że UBT MOŻE odbanować gracza nie oglądając demka. Słowo klucz - może. Jest to indywidualna kwestia UBTków czy mają czas i chęci czy nie, więc nie idziemy z założenia - brak rozpiski -> UB.

Warn został nadany słusznie - "(..)W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem."

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]