Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 21 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) 1. Nick: @ Oro Koroner 2. Kto nadał warna: @ old 3. Czas: 11.04.2026 4. Powód: Znam regulamin i wiem, że jako użytkownik, nie powinienem wypowiadać się w odwołaniach graczy, ale jakoś czułem, że admin nie rozpisze demka i się w tym nie pomyliłem, bo admin nie zaglądnął do tematu w czas. Gracz był spalony, a wiadomo, że jak admin nie rozpisze demka, to gracz otrzyma UB. Nie chciałem, aby gracz na steam cheatował na serwerze, psując rozgrywkę innym. Rozpisałem gracza, który został zbanowany dzięki moim czasówkom (gracz o nicku Mefixo). 5. Dowody/SS: [ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Mefixo - Zbanowani - StrefaSkilla.pl - Serwery CS 1.6 & CS2 https://share.google/lHR5iWETlI8SgmIhe Pomogłem w zbanowaniu. Nie robiłem żadnego spamu, którym miałbym jakoś zaszkodzić. Chciałbym prosić o zdjęcie mi warna +1. Pozdrawiam Oro 😉 Edytowane 21 Kwietnia przez Oro Koroner 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Po coś istnieje ten punkt regulaminu. Miałeś wszystko czego potrzebowałeś - demka. Mogłeś poczekać na werdykt, bądź od razu założyć temat w "Zgłoś gracza" wykorzystując dodane przez zbanowanego jego demko. W dniu 21.04.2026 o 17:31, Oro Koroner napisał(a): Gracz był spalony, a wiadomo, że jak admin nie rozpisze demka, to gracz otrzyma UB Tu Cię wyprowadzę z błędu, bo regulamin mówi jasno, że UBT MOŻE odbanować gracza nie oglądając demka. Słowo klucz - może. Jest to indywidualna kwestia UBTków czy mają czas i chęci czy nie, więc nie idziemy z założenia - brak rozpiski -> UB. Warn został nadany słusznie - "(..)W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem." 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Kwietnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi