Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 22 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Czy dotykają Cię ceny paliwa na stacjach? I jak oceniasz obecną sytuację? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 22 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Niestety nie bo jeżdzę rowerem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 22 Kwietnia Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia mam 13lat Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 22 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 95 jest u mnie po 5,95 przy rozlewni paliw a że mam wszystko w zasięgu paru kilometrów to nie pokonuje teraz więcej niż około 500km na miesiąc, więc jest znośnie. Za podwyżkę cen paliw można podziękować panu z USA gdzie została zamknięta kluczowa cieśnina do transportu ropy około 1/5 światowego zapotrzebowania. Polityką pis nie przeszkadzało to oczywiście zwalać winy na Tuska bo myślą, że wszyscy tylko ich słuchają i nie korzystają z innych źródeł informacji, oraz że zapomnieli jak za pisu i pana z zespołem touretta paliwo było po 8zł. Obecnie wszystko zależy czy statki będą znów przepuszczane przez cieśninę bo jednak pozbycie się 1/5 ropy z światowych rynków musi wpłynąć na wzrost cen a sytuacja nie jest stabilna jak otwierali po dobie znów zamykali, ciężko stwierdzić jaki będzie kolejny krok pana z USA 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi