Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Kwietnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion, ale musiał wydać go w 24h? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 28 Kwietnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Hmmmm..... Chyba poszedłbym w nieruchomości. W 24 godziny, któe mam kupiłbym mieszkanie, dom albo działkę — coś, co ma realną wartość i może na siebie zarabiać. Nawet jeśli decyzja byłaby szybka, to lepiej zamienić pieniądze w coś trwałego niż przepalić je na chwilowe zachcianki. Taka inwestycja dawałaby mi później możliwość wynajmu i stałego dochodu, więc ten „jednorazowy strzał” mógłby przerodzić się w coś długoterminowego. W takiej sytuacji liczy się nie tylko wydanie pieniędzy, ale to, żeby dalej dla mnie pracowały 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 28 Kwietnia Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Ja również inwestycja w mieszkania/kawalerki a następnie najem długoterminowy dla ludzi 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 28 Kwietnia de Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Dał bym na blok, który buduje się nie daleko mnie dla osób niepełnosprawnych 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 28 Kwietnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Biorę na szybko kredyt na dom i spłacam to wszystko jedna rata 🤯 niemożliwe 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 29 Kwietnia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Otwieram kebsa na krakowskim przedmieściu w Warszawie 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 29 Kwietnia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Kupiłbym dom 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 29 Kwietnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Postawił bym wszystko na czerwoną 😁 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 29 Kwietnia Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi