Użytkownik voyuitwaaien Opublikowano 4 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja Nick z CS: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Admin banujący: Rh+ Serwer: StrefaSkilla DD2 Data zdarzenia: 4.05.2026 Steamid: 'STEAM_0:0:936279168 Opis sytuacji: Dostałem bana na Strefie Skilla bez żadnych podstaw. Gram czysto od wielu lat, nigdy nie używałem cheatów ani nie łamałem zasad serwera, Ban był dla mnie kompletnym zaskoczeniem — nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani wyjaśnienia, dlaczego zostałem ukarany. Czuję, że zostałem potraktowany niesprawiedliwie, bo moja gra była uczciwa i oparta na skillu, a nie na jakichkolwiek nielegalnych metodach. Pozdrawiam Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://drive.google.com/file/d/1Nvo-oVUmwvn1Ijj6uRZHr0lZ_rw9MWZh/view?usp=drive_link Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 4 Maja UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 4 Maja (edytowane) 1:45 - Mógł Ciebie skanować z romana, bs'a, pochylni, a jednak przed pełnym wychyleniem zabijasz 6:41 - pełny smoke, wystaje tylko delikatnie obrys głowy poza ogniomurkiem na gali, ale strzelasz do Niego 8:00 - refleks 0.31 8:03 - półflesh, delikatnie obrys wystaje modelu, refleks 0.21 10:05 - troche dziwnie się zatrzymałeś, jakbyś wiedział, że tam czeka wcelowany 12:49 - dziwnie nagle zmienileś pozycje celownika, jakbyś wiedział, że bedzie skakał z murka, a nie wybiegal od razu na długą 12:55 - w półsmoke szybka bania 0.4 refleks 16:15 - trafiasz w typa dwa razy, pozniej zabijasz nastepnego 18:44 - wisienka na torcie, lecisz po skrzynce, a za skrzynką model Polecam ogladać w 1/4 Ps. [WARNING] [AIM TYPE 5.5 WEAPON_AWP] at (980,3894):00h:16m:23s:390ms [WARNING] [AIM TYPE 5.5 WEAPON_AWP] at (980,3776):00h:16m:23s:390ms [DETECTED] [CMD HACK TYPE 6] at (984,9579) 00h:16m:24s:958ms Edytowane 4 Maja przez Rh. 2 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik voyuitwaaien Opublikowano 4 Maja Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja Ziomek co ty do mnie teraz nawijasz, wargoda mi zrób nawet, nie gram od tygodnia zeby nie wiedziec jak sie ustawiać w danym miejscu tymbardziej na DD2, gdzie co runde 1/3 graczy chodzi w te samo miejsce 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik voyuitwaaien Opublikowano 4 Maja Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja dodając, jesli ten ban mi zostanie to sie uśmieje, grając legit, z POV admin stwierdza ze cheatuje jeszcze z AIM AWP czy jak to tam napisałeś, to jednak nie uważam siebie za sredniego gracza a jednak za ponad przeciętnego skoro na legit dostaje bana za AIMA, dzieki za poprawienie nastroju, Rh+ zacznij lepiej sprawdzac graczy bo dużo ci brakuje pozdro D3M0N, 4 Maja Zakaz pisania posta pod postem, używaj opcji "edytuj". h0w, 4 Maja Nie pisz posta pod postem. Na przyszłość używaj opcji edytuj. 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Maja Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 1:45 - Nic nadzwyczajnego nie widzę B- 6:41 - tutaj również B- 8:00 - B- 8:03/04 - aż w taki refleks nie wierzę +/- 10:05 - B- 12:49 - B- 12:55 - B- 16:15 - o jednym wiedziałeś, drugiego nie miałeś możliwości a jednak zbyt szybko +/- 18:44 - ewidentnie i podciągam pod B+ Dodatkowo ode mnie: 00:42 - zatrzymujesz się w locie i obczajka z gali w kierunku zielonych (bezpośrednio po spadochronie) +/- 4:46 - przeskok celownika +/- Zgodnie z zasadą 3/3 spalone czasówki, ban pozostaje. 6 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Maja Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi