Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dziś zadajemy pytania @Mary Jane <3 jeśli ktoś nie zna regulaminu proszę o zapoznanie się--> [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Czego nie znosisz w życiu codziennym? [P] Czego nie lubisz robić a musisz? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jakie masz marzenie? [P] Co porabiasz na co dzień? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 9 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? Szczęście Mojej Rodziny [P] Czego nie znosisz w życiu codziennym? Zmywania naczyń xd [P] Czego nie lubisz robić a musisz? Pracować xd [P] Jakie masz plany na przyszłość? Postawić dom dla Mojej Przyszłej żony i dzieci [P] Jakie masz marzenie? Moje marzenia już się nie spełnią ponieważ nikt nie zwróci mi bliskich [P] Co porabiasz na co dzień? Gram na dd2#2 oraz cod mod 4001 ale to co robię na co dzień to wędkuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 [P] Masz jakąś inną pasję oprócz wędkarstwa? [P] Planujesz zmienić pracę czy cały czas za granicą? [P] Jaką szkołę ukończyłeś? [P] Twoje wymarzone auto? 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 25 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) 20 minut temu, BMW E60 M5 napisał: [P] Masz jakąś inną pasję oprócz wędkarstwa? Tak jest nią jazda szybkim motocyklem [P] Planujesz zmienić pracę czy cały czas za granicą? Nigdy nad tym się nie zastanawiałem lecz kiedyś napewno wrócę do pl [P] Jaką szkołę ukończyłeś? Budowlanke [P] Twoje wymarzone auto? Audi a3 lecz rozważam nad odkładaniem na q7 Edytowane 25 Lutego 2019 przez Mary Jane <3 . Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 26 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 [P] Jaki masz znak zodiaku ? [P] Byłeś kiedyś za granicą ? Jeśli tak to gdzie ? [P] Jaki jest twój ulubiony film ? [P] Co cię skłoniło do przyjścia na naszą sieć ? [P] Twoja wymarzona praca ? [P] Trenujesz coś ? Jeśli tak to co ? [P] Jaką porę roku lubisz najbardziej i dlaczego ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 4 minuty temu, Kiedyś Byłem Opór napisał: [P] Jaki masz znak zodiaku ?Rak [P] Byłeś kiedyś za granicą ? Jeśli tak to gdzie ? Przebywam obecnie w Holandii [P] Jaki jest twój ulubiony film ? Nie mam takiego ponieważ nie przepadam za oglądaniem tv [P] Co cię skłoniło do przyjścia na naszą sieć ? Serwer cod 4001 [P] Twoja wymarzona praca ? Praca w sklepie wedksrskim [P] Trenujesz coś ? Jeśli tak to co ? Trenuje gardło do picia piwa xd [P] Jaką porę roku lubisz najbardziej i dlaczego ? Lato ponieważ najlepsza pora na łowienie karpi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi