URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 9 Maja URLOP Udostępnij Opublikowano 9 Maja (edytowane) Ha! Nie spodziewaliście się mnie tutaj ^^. Może jest tu garstka osób które piszą jakieś fraszki, wiersze, treny czy pieśni i zechce nam się tutaj pochwalić swoją twórczością. Proszę się nie wstydzić publika jest wyrozumiała może jedynie co mądrzejszych żartów nie zrozumieć, ale nadrobi to uśmiechem. @ utki klutki to nasz As Daje bany cały czas Jest pyskata jadem plujei I urokiem oczaruje. Jednak na nic Twe błagania Jak jest pora Banowania!! xDDDD Wierszyk krótki wszystkim znanymy tutaj Utki uwielbiamy 20260508_195933.mp4 Edytowane 9 Maja przez Eli Saba Ta Hami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Maja Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Maja Hahaha, fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 9 Maja Autor URLOP Udostępnij Opublikowano 9 Maja Dziękuję. Cieszę się, że się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Maja O kurw* elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 9 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja Hahahaha spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
de Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. de9 Opublikowano 9 Maja de Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Maja (edytowane) @ Eli Saba Ta Hami źle zaczynasz. Bo to nie jest obca żmija. Podpowie, doradzi, ale stop postawi. Pokemony swoje wabi. Poranki chodź rześkie i wspaniałe. Zapowiadają się na krwawe. Pokebola z uśmiechem podrzuca I przy tym nic ją nie rusza Wiele ciężkich chwil z nami miała. Czy to moja wina? czy nie czyja. @ Rh. od klusek ja wyzywa. Kiedy @ Mis Bim tylko wargi zagryza. @ Mr.Alban oczy z zdumienia przeciera. Co to za gang olsena. @ h0w dwa mądre zdania chce dołożyć. Ale, @ f0rget. zaczyna z maturą gwiazdorzyć. @ old z dystansem patrzy z boku. @ Trivor myśli jaka pora roku. @ PROSTO. MISTRZ patrzy wściekle moje wiadro musi być nie pełne. Przyszedł @ rewka gość wspaniały, chodź po za dzień dobry dość nie śmiały. @ Dravolos @ tresher myślą sobie O mój boże co ja tu robię. Tylko @ utki klutki z rana się uśmiecha i swoje pokemony do spania wysyła. @ D3M0N czyta to zaciekle, tylko jedno idzie w eter. Do spania do spania echo niesie. Trochę się rozjechało, nie wiem czemu, ale nic na serio ;-) Edytowane 9 Maja przez de9 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 9 Maja Autor URLOP Udostępnij Opublikowano 9 Maja Fajnie, że wstawiłeś coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 17 Maja Autor URLOP Udostępnij Opublikowano 17 Maja Z racji tego, że jednak są tu wstydziochy to spróbuję Was trochę zmotywować do pokazania się Mamy tu jakiś fanów Kapitana Bomby? Nie tylko dd2 człowiek żyje 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi