Użytkownik Numer Jeden Opublikowano 11 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 1. Twój Nick: Grzesio2019 2. Nick oskarżonego: Mr Alban 3. Czas zdarzenia: 11.05.2026 4. IP/SID oskarżonego:- 5. Powód skargi: Alban to ślepy cword 6. Opis sytuacji: Facet w ogóle nie nadaje sie na admina, nie reaguje na zgłoszenia ŻADNE, czy to resp czy o odpalonych typach, chłop w ogóle sie nie zna, nie potrafi nic załatwić. Płaci wam hajs nic poza tym, chłop sie wdał ze mną w pyskówke i spoko dostałem bana, tylko ten drugi już nie, pomimo ze wiecej napisał niż ja XD Jak do cworda napisałem w prywatnej wiadomości, to J@ sieci i admin aka opiekun odpisał mi https://mega.nz/file/ZNtVUQxQ#Bx57Xs_uK88f8W7BKCbGEsdWLIyBv9_4k7Udtkd_yB0 od grudnia 2025 nie potrafił nawet dodać svipa czy nagrody za top15. Co to za idiota na stanowisku jest, dodatkowo daje mi warny i usuwa posty z skarg, gdzie innym w tematach je zostawia. Totalna samowolka bo ma range, którą może w CV wpisać i tak każdy ma to w dupie. Facet nawet nie banuje za respa a zrobiliście opiekuna i j@ z pazia o IQ niższym niż szympans. Wystarczy spojrzeć w ostatnie 15 skarg czy to przyjętych, czy to odrzuconych. Facet to po prostu jest kretyn z portfelem jak Terry, coś tego typu. Nawet nie potrafi jako opiekun uzasadnić skarg, tylko poklika na klawiaturze to co mu pasuje i zamyka. A jak zgłaszałem błędy na serwerze i to znaczące to odpisał w temacie " idź sobie grać na inny serwer jak ci nie pasuje " nie no zajebisty j@ i opiekun XDDDDDDD 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://762494.node26.pukawka.pl/hltv-2605112209-de_dust2-1778530140-1778531400.zip 5 5 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 11 Maja Typer Udostępnij Opublikowano 11 Maja Uwazam ze bez powodu bana nie dostalas . Sposob w jaki sie wypowiadasz swiadczy o tobie samym i mysle ze ban nie byl bez powodu. Alban z tego co wiem nie siedzi tutaj na sieci miesiac czy dwa tylko spory okres czasu i myslisz ze jak przyjdzie ktos taki jak ty nawyzywa go na forum pod postem nabliuzga i nie napisze ze jaki to on nie jest ze tylko placi im hajs i ze wygral opiekuna i admina ze tak powiem w laysach to jest moim zdaniem smieszne i robisz tylko z siebie idiote , temat do zamkniecia moim skromnym zdaniem. A jesli tak bardzo ci zalezy to przeciez wystarczy wejsc w bansa i znajdzie sie powod dla ktorego Alban cie zbanowal takze wszystko bedzie czarno na bialym , pozdrawiawm serdecznie 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 11 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 11 Maja adekwatnie ci odpisal w wiadomosci na steam ale pieknie zaczynasz rozmowe "cwelu" , tez odemnie dostawales bany tygodniowe na przestrzeni 2 lat, a ta usluge co wspomniales na twoim miejscu zalozyl bym "wczesniej" osobny post na forum w jakimkolwiek dziale ,oznaczyl wyzszych ranga + dowody i siema ale co ja wymagam od ciebie jak zaczynasz zdanie od "cwelu" grudzien 2025 +alban wczesniej uslug nie mogl dodawac a niewiem w jakim okresie z nim sie kontaktowales. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Maja Nie mam sobie nic do zarzucenia @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi