Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - Alban

Numer Jeden

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: Grzesio2019
2. Nick oskarżonego: Mr Alban
3. Czas zdarzenia: 11.05.2026
4. IP/SID oskarżonego:-
5. Powód skargi: Alban to ślepy cword
6. Opis sytuacji: Facet w ogóle nie nadaje sie na admina, nie reaguje na zgłoszenia ŻADNE, czy to resp czy o odpalonych typach, chłop w ogóle sie nie zna, nie potrafi nic załatwić. Płaci wam hajs nic poza tym, chłop sie wdał ze mną w pyskówke i spoko dostałem bana, tylko ten drugi już nie, pomimo ze wiecej napisał niż ja XD Jak do cworda napisałem w prywatnej wiadomości, to J@ sieci i admin aka opiekun odpisał mi https://mega.nz/file/ZNtVUQxQ#Bx57Xs_uK88f8W7BKCbGEsdWLIyBv9_4k7Udtkd_yB0 od grudnia 2025 nie potrafił nawet dodać svipa czy nagrody za top15. Co to za idiota na stanowisku jest, dodatkowo daje mi warny i usuwa posty z skarg, gdzie innym w tematach je zostawia. Totalna samowolka bo ma range, którą może w CV wpisać i tak każdy ma to w dupie. Facet nawet nie banuje za respa a zrobiliście opiekuna i j@ z pazia o IQ niższym niż szympans. Wystarczy spojrzeć w ostatnie 15 skarg czy to przyjętych, czy to odrzuconych. Facet to po prostu jest kretyn z portfelem jak Terry, coś tego typu. Nawet nie potrafi jako opiekun uzasadnić skarg, tylko poklika na klawiaturze to co mu pasuje i zamyka. A jak zgłaszałem błędy na serwerze i to znaczące to odpisał w temacie " idź sobie grać na inny serwer jak ci nie pasuje " nie no zajebisty j@ i opiekun XDDDDDDD
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://762494.node26.pukawka.pl/hltv-2605112209-de_dust2-1778530140-1778531400.zip

• Ha ha 5
  • xD 5
  • Typer

Uwazam ze bez powodu bana nie dostalas . Sposob w jaki sie wypowiadasz swiadczy o tobie samym i mysle ze ban nie byl bez powodu. Alban z tego co wiem nie siedzi tutaj na sieci miesiac czy dwa tylko spory okres czasu i myslisz ze jak przyjdzie ktos taki jak ty nawyzywa go na forum pod postem nabliuzga i nie napisze ze jaki to on nie jest ze tylko placi im hajs i ze wygral opiekuna i admina ze tak powiem w laysach to jest moim zdaniem smieszne i robisz tylko z siebie idiote , temat do zamkniecia moim skromnym zdaniem. A jesli tak bardzo ci zalezy to przeciez wystarczy wejsc w bansa i znajdzie sie powod dla ktorego  Alban cie zbanowal takze wszystko bedzie czarno na bialym ;p , pozdrawiawm serdecznie <3 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

adekwatnie ci odpisal w wiadomosci na steam ale pieknie zaczynasz rozmowe "cwelu"  , tez odemnie dostawales bany tygodniowe na przestrzeni 2 lat,
a ta usluge co wspomniales na twoim miejscu zalozyl bym "wczesniej" osobny post na forum w jakimkolwiek dziale ,oznaczyl wyzszych ranga + dowody i siema ale co ja wymagam od ciebie jak zaczynasz zdanie od "cwelu" 
grudzien 2025 +alban wczesniej uslug nie mogl dodawac a niewiem w jakim okresie z nim sie kontaktowales.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Nie mam sobie nic do zarzucenia :) 

@ Trivor

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

skarga odrzucona.gif

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]