LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Anox Opublikowano 13 Maja LEGENDA Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja Nick: @ Anox Z jakiej rangi rezygnujesz?: HeadAdmin oraz wszystkie inne funkcje jakie pełniłem na sieci. Powód rezygnacji: To wszystko sprowadziło się po prostu do wypalenia. Nie miałem już ani sił, ani ochoty na dalszą walkę z serwerami CS2. Licencje na pluginy i inne rzeczy przepadły razem z serwerem na hostingu. Nie chcę walczyć o to po raz trzeci czy czwarty – wiem dokładnie, jak to będzie wyglądało i nie mam już na to zdrowia. Jeśli chodzi o forum, sprawa wygląda zupełnie inaczej. Znalazłem osobę, która sama się do mnie zgłosiła – @ ferstel , która bardzo dobrze ogarnia temat od strony technicznej. Poza tym chłopaków z administracji tak wyszkoliłem, że radzą sobie już samodzielnie z podstawowymi zmianami. W razie większych problemów zawsze mogą zgłosić się do mnie lub do Ferstela. Z tej strony nie jestem już potrzebny. Co miałem zrobić – zrobiłem. Zostawiam slota h@ i mam nadzieje że się jeszcze kiedyś zobaczymy bo nie mówię NIE ! PS. @ Dusia Tobie też polecam to zrobić po co blokować pustego slota. Pozostawcie coś po sobie 1 4 2 4 4 12 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 13 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Maja Dzięki za wszystko! Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Maja Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) Pozdro Anoksik, witamy w diamencikach Edytowane 13 Maja przez szynka 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 13 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Maja Dzięki, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Maja jeden z niewielu adminow ktorzy serio sie angazowali milo bylo z toba wspolpracowac Anox, 13 Maja Może będzie jeszcze okazja 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Maja Dzięki za cały Twój wkład w naszą sieć i serwery, za dobre rady, wprowadzenie w większość rzeczy związanych z forum oraz ogólnie za całą pomoc z Twojej strony - zawsze można było na Ciebie liczyć. Trzymaj się i powodzenia . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 13 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja Pozdro Anox 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 13 Maja Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 13 Maja Dzieki za wszystko. Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 13 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Maja 3maj sie, dziekujemy 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 14 Maja URLOP Udostępnij Opublikowano 14 Maja Do zobaczenia spowrotem 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Maja Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Maja Trzymaj się, Dzięki za wszystko co robiłeś dla tej sieci. Pozdrawiam! 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Maja 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi