Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MR.ALBAN Opublikowano 17 Maja Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Maja Pytający ---> @ Uriasz @ Mr.Alban Odpowiadający ---> @ h0w Pytania zadane: 1. Spodziewałeś się awansu na opiekuna UBT? 2. Jak oceniasz aktualną pracę adminów? 3. Co sądzisz o rezygnacji @ JanuszHD i obecnej sytuacji w dziale UBT? 4.Jak oceniasz sytuację serwerów CS 1.6 na forum? 5. Czyjego powrotu i na jaką rangę najbardziej wyczekujesz? 6. Do której osoby na forum masz największy szacunek? 7. Jak oceniasz rezygnację Head Adminów @ Anox i @ Hana_Montana ? 8. Co sądzisz o awansie/podaniu @ Uriasz na redaktora? 9. Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum — tę, która najbardziej Cię irytuje, drażni lub wkurza — kto by to był? 10. Z kim z forum najlepiej Ci się współpracuje / współpracowało? 11. Kto Twoim zdaniem powinien dostać awans i dlaczego? 12. Czy jest coś, co chciałbyś zmienić na serwerze? 13. Opisz jednym słowem: @ Trivor @ Mr.Alban @ ST Seba TD @ old 14. Gra „Tak czy Nie” (Odpowiadasz wyłącznie: TAK lub NIE — bez tłumaczenia) Jestem obecnie najlepszym adminem DD2. @ Trivor mógłby bardziej angażować się w forum. Dawniej administracja forum była lepsza niż obecnie. Tęsknię za osobami, które są już nieaktywne. Jestem niedoceniany na forum. Spodziewałeś się awansu na opiekuna UBT? Wiedziałem że w pewnym momencie ktoś będzie musiał zająć się działem, liczyłem się z taką propozycją. Jak oceniasz aktualną pracę adminów? Co do pracy adminów ciężko się wypowiedzieć. Aktualnie ciężko o dobrego i ogarniętego admina serwera, ekipa wg. mnie jest dość spora, lecz brakuje doświadczonych osób. Co sądzisz o rezygnacji @ JanuszHD i obecnej sytuacji w dziale UBT? Cóż, na każdego przychodzi pora i uważam że @ JanuszHDpoświęcił dla forum jak i działu mnóstwo swojego czasu. Obecnie sytuację w dziale uważam za stabilną. Na liczbę odwołań jest nas wystarczająca ilość, każdy z nas ma swoje spojrzenie i staramy się nim dzielić jeśli mamy jakieś obiekcje. Jak oceniasz sytuację serwerów CS 1.6 na forum? Według mnie sytuacja serwerów nie jest zbyt ciekawa, a jedyny serwer który działa jako podpora sieci to właśnie DD2 i to na nim skupiona jest cała uwaga. Czyjego powrotu i na jaką rangę najbardziej wyczekujesz? Bardzo chciałbym aby na serwer powróciło kilku ogarniętych adminów, z którymi współpracowaliśmy jeszcze rok temu. Do której osoby na forum masz największy szacunek? @ Mr.Alban Jak oceniasz rezygnację Head Adminów @ Anox i @ Hana_Montana ? Zarówno @ Anox jak i @ Hana_Montana zrobili sporo dla sieci i tak jak w przypadku Janusza uważam że na każdego przychodzi pora. Co sądzisz o awansie/podaniu @ Uriasz na redaktora? Cóż mogę sądzić, miał chęć złożenia podania to to zrobił. Ma chęć wsparcia sieci, jestem za Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum — tę, która najbardziej Cię irytuje, drażni lub wkurza — kto by to był? @ Dusia xD Wybacz Z kim z forum najlepiej Ci się współpracuje / współpracowało? @ Mr.Alban ; @ old ; @ Rh. ; @ Przyjaciel <3 Kto Twoim zdaniem powinien dostać awans i dlaczego? Jeśli miałoby wpływ na serwer DD2, mam na myśli o całkowity dostęp do Serwera to @ Mr.Alban awans na H@, ponieważ jest dostępny praktycznie non stop, a nie jest w stanie zająć się w pełni serwerem i z każdą pierdołą musi czekać na @ Trivor którego coraz mniej. Czy jest coś, co chciałbyś zmienić na serwerze? Chciałbym zmienić super dostawcę hostingu na lepszego, bo ten nas oszukuje Serwer jak miał lagi tak ma, moje uwagi zgłaszane nie przyniosły efektu i odpuściłem już bo to jak walka z wiatrakami Opisz jednym słowem: @ Trivor leniuszek @ Mr.Alban ma łeb na karku @ ST Seba TD żartowniś (mały chłopiec w dużym ciele) @ old dojrzały Gra „Tak czy Nie” (Odpowiadasz wyłącznie: TAK lub NIE — bez tłumaczenia) Jestem obecnie najlepszym adminem DD2. nie @ Trivor mógłby bardziej angażować się w forum. tak Dawniej administracja forum była lepsza niż obecnie. nie Tęsknię za osobami, które są już nieaktywne. tak Jestem niedoceniany na forum. nie 8 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Maja Odpowiedzi krótkie, zwięzłe i na temat, fajnie wyszło. Dzięki za miłe słowo . 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Maja Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Maja Super ploteczki 3 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 17 Maja Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 17 Maja Wszystkie opisy osób pasują do mnie 3 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 17 Maja Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Maja Chyba zostało pominięte jedno pytanie Czy @ BRINA jest super? TAK ✅ 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Maja Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 17 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 naura Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 24 Maja zbój z gór Udostępnij Opublikowano 24 Maja 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 27 Maja Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi