Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [SERWER] - JAilBreak

BIG VKIE 420

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

IP serwera: 193.33.176.27:27095
Mod: JAILBREAK 
Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.27:27095/ serwer jest nowy chcielibyśmy go rozkręcić z siecią (:
Wiek Właściciela: 18/19
Hosting: Pukawka 
Sloty: na ten moment 10 ale będą zwiększone 
Dlaczego akurat my?: Wybraliśmy tą sieć ponieważ miałem już tutaj swój serwer JB i bardzo dobrze się kręcił chciałbym wrócić na stare śmieci i znów zacząć przygodę z modem Jailbreak. Dla czego wybraliśmy waszą sieć jest dużo powodów, dojrzała administracja, miła atmosfera znam trochę tutaj osób.

Tak btw, reklamy jeszcze nie ma w piątek/sobotę będzie oficjalny start JB więc będzie reklama i zwiększone sloty na ten moment można wszystkiego się dowiedzieć na discordzie https://discord.gg/mGjXnB6MR

Edytowane przez BIG VKIE 420
  • Lubię to! 1
  • Super 1

att.z7NZnuwpkVk2BXYmP7Zg-cblJ7brrzDxqEfCH7Yfw2k.jpeg.5b7f6e9e4e95d43b2300fada5f6a3e38.jpeg

• Użytkownik

jestem na tak, Fajnie zawsze pograc na JB powrot do przeszlosci.

• Super 2
  • Ha ha 1

znakk.png

• Stały Bywalec

Jestem na TAK. Tej sieci naprawdę przyda się, jakiś JB. Tamte czasy też dobrze wspominam.

Pozdro!

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

serwer zawsze mozna dodac ale uwazam ze czasy jailbreak juz dawno temu przeminely i pewnie bedzie pusty stal, aczkolwiek jestem na tak i zycze powodzenia

• Super 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie

Autor tego tematu  już był na tej sieci 3 razy, za każdym razem uciekał z sieci i był ban na jego koncie jak dobrze pamietam. 

Posiada on również inne rangi funkcyjne na innej sieci, i doszło mnie do słuchu że robi swoje forum :D

zostawiam wam  dowodzik posiadania innych rang na innej sieci, po wiecej zapraszam na pw @ Przyjaciel <3 / @ Mr.Alban

Kolejna sprawa jest taka, że będą problemy z nim i jego społecznością na serwerze istna patologia i nic wiecej, będzie miał gdzieś skargi i zgłoszenia innych graczy, gdy grałem u niego na serwerze był totalny syf.

Dodam iż po dodaniu wpisu w ten temat, użytkownik zaczął do mnie wypisywać i błaźnic się, o to gdzie jest dział "Rezygnacji"  i wyzywać na priv, dodam iż ponownie, że robi forum na silniku mybb.

Zrzutekranu_21-5-2026_131045_alkoskill_pl.thumb.jpeg.930de105d0e185b2d00df3dc4eab5ec9.jpeg

Edytowane przez nightmare
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Użytkownik

Serwer wystartowal reklama zakupiona GroupBoost i MasterCS oraz MasterBoost

• Super 2

att.z7NZnuwpkVk2BXYmP7Zg-cblJ7brrzDxqEfCH7Yfw2k.jpeg.5b7f6e9e4e95d43b2300fada5f6a3e38.jpeg

• Zasłużony

@ nightmare ty to akurat o ucieczkach i banach nie powinieneś się wypowiadać :xdd:

A co do serwera to tych JB się tutaj przewinęło w ostatnim czasie i żaden nie wykręcił nic co byłoby zadowalające dla sieci, nie te czasy na ten MOD, jedyne do czego się nada to by zrobić sztuczny tłum w tabelce serwerów. A jeszcze jak czytam "chciałbym go rozkręcić" to mi się przypomina filmik Darka i już w ogóle tracę nadzieję że coś z tego będzie :kekw:

• Lubię to! 3

• 2 tygodnie później...
  • Typer

Na nie :

- Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. 

- Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
W dniu 3.06.2026 o 10:56, TenTego napisał(a):

Na nie :

- Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. 

- Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci.

Nie nie posiadam rangi na innej sieci nie słuchajcie tego farmazona Nightmare 

• Ha ha 1

• Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

• xD 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]