Użytkownik BIG VKIE 420 Opublikowano 20 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) IP serwera: 193.33.176.27:27095 Mod: JAILBREAK Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.27:27095/ serwer jest nowy chcielibyśmy go rozkręcić z siecią (: Wiek Właściciela: 18/19 Hosting: Pukawka Sloty: na ten moment 10 ale będą zwiększone Dlaczego akurat my?: Wybraliśmy tą sieć ponieważ miałem już tutaj swój serwer JB i bardzo dobrze się kręcił chciałbym wrócić na stare śmieci i znów zacząć przygodę z modem Jailbreak. Dla czego wybraliśmy waszą sieć jest dużo powodów, dojrzała administracja, miła atmosfera znam trochę tutaj osób. Tak btw, reklamy jeszcze nie ma w piątek/sobotę będzie oficjalny start JB więc będzie reklama i zwiększone sloty na ten moment można wszystkiego się dowiedzieć na discordzie https://discord.gg/mGjXnB6MR Edytowane 19 Czerwca przez BIG VKIE 420 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sajdx Opublikowano 20 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja jestem na tak, Fajnie zawsze pograc na JB powrot do przeszlosci. 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Maja Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Maja Jestem na TAK. Tej sieci naprawdę przyda się, jakiś JB. Tamte czasy też dobrze wspominam. Pozdro! Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 21 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja serwer zawsze mozna dodac ale uwazam ze czasy jailbreak juz dawno temu przeminely i pewnie bedzie pusty stal, aczkolwiek jestem na tak i zycze powodzenia 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightmare Opublikowano 21 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Jestem na nie Autor tego tematu już był na tej sieci 3 razy, za każdym razem uciekał z sieci i był ban na jego koncie jak dobrze pamietam. Posiada on również inne rangi funkcyjne na innej sieci, i doszło mnie do słuchu że robi swoje forum zostawiam wam dowodzik posiadania innych rang na innej sieci, po wiecej zapraszam na pw @ Przyjaciel <3 / @ Mr.Alban Kolejna sprawa jest taka, że będą problemy z nim i jego społecznością na serwerze istna patologia i nic wiecej, będzie miał gdzieś skargi i zgłoszenia innych graczy, gdy grałem u niego na serwerze był totalny syf. Dodam iż po dodaniu wpisu w ten temat, użytkownik zaczął do mnie wypisywać i błaźnic się, o to gdzie jest dział "Rezygnacji" i wyzywać na priv, dodam iż ponownie, że robi forum na silniku mybb. Edytowane 21 Maja przez nightmare 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BIG VKIE 420 Opublikowano 23 Maja Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja Serwer wystartowal reklama zakupiona GroupBoost i MasterCS oraz MasterBoost 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 24 Maja Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja @ nightmare ty to akurat o ucieczkach i banach nie powinieneś się wypowiadać A co do serwera to tych JB się tutaj przewinęło w ostatnim czasie i żaden nie wykręcił nic co byłoby zadowalające dla sieci, nie te czasy na ten MOD, jedyne do czego się nada to by zrobić sztuczny tłum w tabelce serwerów. A jeszcze jak czytam "chciałbym go rozkręcić" to mi się przypomina filmik Darka i już w ogóle tracę nadzieję że coś z tego będzie 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 2 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca witam jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 3 Czerwca Typer Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Na nie : - Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. - Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BIG VKIE 420 Opublikowano 3 Czerwca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca W dniu 3.06.2026 o 10:56, TenTego napisał(a): Na nie : - Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. - Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci. Nie nie posiadam rangi na innej sieci nie słuchajcie tego farmazona Nightmare 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi