Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [SERWER] - JAilBreak

BIG VKIE 420

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

IP serwera: 193.33.176.27:27095
Mod: JAILBREAK 
Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.27:27095/ serwer jest nowy chcielibyśmy go rozkręcić z siecią (:
Wiek Właściciela: 18/19
Hosting: Pukawka 
Sloty: na ten moment 10 ale będą zwiększone 
Dlaczego akurat my?: Wybraliśmy tą sieć ponieważ miałem już tutaj swój serwer JB i bardzo dobrze się kręcił chciałbym wrócić na stare śmieci i znów zacząć przygodę z modem Jailbreak. Dla czego wybraliśmy waszą sieć jest dużo powodów, dojrzała administracja, miła atmosfera znam trochę tutaj osób.

Tak btw, reklamy jeszcze nie ma w piątek/sobotę będzie oficjalny start JB więc będzie reklama i zwiększone sloty na ten moment można wszystkiego się dowiedzieć na discordzie https://discord.gg/mGjXnB6MR

Edytowane przez BIG VKIE 420
  • Lubię to! 1
  • Super 1

att.z7NZnuwpkVk2BXYmP7Zg-cblJ7brrzDxqEfCH7Yfw2k.jpeg.5b7f6e9e4e95d43b2300fada5f6a3e38.jpeg

• Użytkownik

jestem na tak, Fajnie zawsze pograc na JB powrot do przeszlosci.

• Super 2
  • Ha ha 1

znakk.png

• Stały Bywalec

Jestem na TAK. Tej sieci naprawdę przyda się, jakiś JB. Tamte czasy też dobrze wspominam.

Pozdro!

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

serwer zawsze mozna dodac ale uwazam ze czasy jailbreak juz dawno temu przeminely i pewnie bedzie pusty stal, aczkolwiek jestem na tak i zycze powodzenia

• Super 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie

Autor tego tematu  już był na tej sieci 3 razy, za każdym razem uciekał z sieci i był ban na jego koncie jak dobrze pamietam. 

Posiada on również inne rangi funkcyjne na innej sieci, i doszło mnie do słuchu że robi swoje forum :D

zostawiam wam  dowodzik posiadania innych rang na innej sieci, po wiecej zapraszam na pw @ Przyjaciel <3 / @ Mr.Alban

Kolejna sprawa jest taka, że będą problemy z nim i jego społecznością na serwerze istna patologia i nic wiecej, będzie miał gdzieś skargi i zgłoszenia innych graczy, gdy grałem u niego na serwerze był totalny syf.

Dodam iż po dodaniu wpisu w ten temat, użytkownik zaczął do mnie wypisywać i błaźnic się, o to gdzie jest dział "Rezygnacji"  i wyzywać na priv, dodam iż ponownie, że robi forum na silniku mybb.

Zrzutekranu_21-5-2026_131045_alkoskill_pl.thumb.jpeg.930de105d0e185b2d00df3dc4eab5ec9.jpeg

Edytowane przez nightmare
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Użytkownik

Serwer wystartowal reklama zakupiona GroupBoost i MasterCS oraz MasterBoost

• Super 2

att.z7NZnuwpkVk2BXYmP7Zg-cblJ7brrzDxqEfCH7Yfw2k.jpeg.5b7f6e9e4e95d43b2300fada5f6a3e38.jpeg

• Zasłużony

@ nightmare ty to akurat o ucieczkach i banach nie powinieneś się wypowiadać :xdd:

A co do serwera to tych JB się tutaj przewinęło w ostatnim czasie i żaden nie wykręcił nic co byłoby zadowalające dla sieci, nie te czasy na ten MOD, jedyne do czego się nada to by zrobić sztuczny tłum w tabelce serwerów. A jeszcze jak czytam "chciałbym go rozkręcić" to mi się przypomina filmik Darka i już w ogóle tracę nadzieję że coś z tego będzie :kekw:

• Lubię to! 3

• 2 tygodnie później...
  • Typer

Na nie :

- Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. 

- Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
W dniu 3.06.2026 o 10:56, TenTego napisał(a):

Na nie :

- Ciężko rozkręcić taki serwer , mało ludków gra na tym modzie w tych czasach nieopłacalny MOD. 

- Z tego co wiadomo posiadasz już funkcyjne rangi na innej sieci.

Nie nie posiadam rangi na innej sieci nie słuchajcie tego farmazona Nightmare 

• Ha ha 1

• Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

• xD 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]