Użytkownik Drostanolone Opublikowano 25 Maja Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja (edytowane) IP serwera: 193.33.176.51:27050 Mod: Cod MOD 201 +BF3 Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.51:27050/ Wiek Właściciela: 27 lat Hosting: Pukawka Sloty: 21 Dlaczego akurat my?: Od dawna gram na waszych serwerach i od dłuższego czasu brakowało mi klasycznego cod mod dlatego postanowiłem stworzyć własnego.Posiadam reklamy na Csseti oraz na różnych forach.Serwer jest Online.Start odbył się wczoraj.Mam sentyment do StrefaSkilla dlatego postanowiłem odezwać się tutaj. Cod 201 + BF3 Oferujemy: -System monet -Sklep za dolary i monety -Wieczorny exp od 20 do 6 rano -Klany -Ranking BF3 -Vip i Svip -Premium oraz Super Premium -Zbalansowane klasy -Klasyczne mapy -Otwartość na nowe pomysły.Jesteśmy chętni do dyskusji Kontakt na Steam Kod : 1076824761 lub Discord Edytowane 25 Maja przez Drostanolone 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja Serwer stoi już na innej sieci, co za tym idzie podanie zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi