Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 26 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 1. Nick: .::FocuS::. 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin DD2 3. Powód: Jak widać na GT:https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./54.36.186.16:27185/ Przez ostatnie 2tyg prawie wgl nie grałem na serwerze jak i w cs'a. Od jakiegoś czasu normalnie nie chcę mi się grać w cs i nie bd grał,a nabijanie na siłę minut jest bez sensu... Ps: Admina na serwerze nie mam bo kilka dni temu mi się skończył, więc wystarczy zabrać rangę na forum 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ranga odebrana 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi