Admin CS 1.6 ONLY DD2 UUWUWEWUE Opublikowano 25 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Maja (edytowane) Nick:Grubciooo Imię:Tomek Wiek:25 SteamID:STEAM_0:0:517634723 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:5 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Grubciooo/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Mikrofon sprawny w stu procentach Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Jestem osobą godna zaufania panuje nad emocjami zawsze działam tak jak trzeba i wykonuje obowiązki jak sie należy i mysle ze to cos wiecej niz tylko "cos nie cos potrafie" wiadomo kazdy sie kiedys uczyl jako admin wiec tez chce sprobowac swoich sil i nauczyc sie czegos nowego w tej grze dziekuje za uwage Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Edytowane 27 Maja przez Grubciooo Mr.Alban, 25 Maja Popraw steamid 1 2 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 25 Maja Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 25 Maja Jestem na TAK +wiek +GT +/-amx ale sie wyszkoli +Miły +ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 26 Maja Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 26 Maja Myślę, że podanie napisane pod wpływem chwili. Bardzo mało informacji, które mogłyby wskazać co potrafisz jeśli chodzi o kwestie związane ze stroną "bycia adminem". Uważam, że na chwilę obecną potrzeba mocnej administracji serwera, a argumentacja "kolejny admin się przyda" nie jest (przynajmniej dla mojej osoby) satysfakcjonująca. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 26 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Maja Skoro napisałes podanie w tradycyjny sposób to zapraszam @ Admin CS 1.6 ONLY DD2do wypowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Dravolos Opublikowano 26 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 26 Maja Jestem na TAK + wiek + GT +/- AMX, myślę że kolega szybko się podszkoli + Aktywny gracz, w miarę często go widze 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 26 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) czasami go widac + ogolne spoko gt, w ostatnich dniach wieksza aktywnosc+ jesli nie ma umiejetnosci zawsze moze sie nauczyc+ Edytowane 27 Maja przez PROSTO. MISTRZ Przyjaciel <3, 27 Maja (edytowane) 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 24h na poprawę! Edytowane 27 Maja przez Przyjaciel <3 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 27 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 27 Maja Na Tak +Wiek +Aktywny +GT +Kultura +/-amx ale myślę, że szybko się tego nauczy. A jak coś zawsze może się nas zapytać jakby czegoś nie wiedział 2 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 27 Maja UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Maja Aktualnie na nie. Informacja na temat Twoich umiejętności „coś nie coś potrafię” Mnie nie przekonuje. Powiedz coś więcej, to może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 tresher Opublikowano 28 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 28 Maja + Wiek +/- AMX (idzie się tego szybko nauczyć, a jeśli będą pytania administracja na pewno pomoże) + Czas gry (ostatnio bardziej aktywny, ogólnie często go widzę) + Kultura (nie trafiłem, żeby puściły mu nerwy, opanowany co według mnie jest pożądaną cechą) Podsumowując, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja Podanie przyjęte na okres próbny 2 tyg. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie steam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Maja Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi