Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Cześć w tym temacie pokazujemy nasze dziary i opisujemy co dla nas dany tatuaż oznacza o to moja dziara Dziara https://imgur.com/gallery/UKGEhve jest to tatuaż z imionami moich siostrzenic są one dla mnie bardzo ważne i bardzo wiele dla mnie znaczą. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Bu~zk3N` Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Imię mojego dziecka, Na środku data śmierci a na dole data jej urodzenia ? Edytowane 26 Lutego 2019 przez `Bu~zk3N` Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi