Typer TenTego Opublikowano 31 Maja Typer Udostępnij Opublikowano 31 Maja Nick: TenTego Imię: Dominik Wiek: 22 SteamID: STEAM_0:1:555309403 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/TenTego/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Aktywny / Pomocny / Bezstronny / Bezkonfliktowy / Mam doświadczenie w byciu adminem. Kontakt: STEAM / Forum / Discord. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%? :Tak. 5 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 31 Maja zbój z gór Udostępnij Opublikowano 31 Maja Nie będę czepiał się gt, bo to zawsze można nadrobić. Nigdy nie miałem z Tobą problemów. -Steam posiadasz. -Doświadczenie jakieś masz. -Wiek -Aktywność na forum. Myślę, że można dać ci szansę na okres próbny. Powodzenia. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 31 Maja Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 31 Maja Myślę ze mozna dac szanse . 2 tygodnie okresu próbnego +/- gt do nadrobienia +wiek +steam +ogarnięty +aktywność na forum +amx 2 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 31 Maja URLOP Udostępnij Opublikowano 31 Maja Szansa dla każego dana będzie zobaczymy tylko jak ją wykorzystasz. GT ewidentnie do nadrobienia, bo 20h na serwerze to niektórzy w 1 dzien robią 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 1 Czerwca DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca GT - Kultura + Wiek 2 konta na forum https://strefaskilla.pl/topic/27491-dd2-1-szybka-rekrutacja/?do=findComment&comment=491560 2 Steam_ID haha Takich Adminów wam potrzeba .. 1 1 4 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 1 Czerwca URLOP Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Można dać szansę na okres próbny +amx +aktywny +Kultura +/- Gt 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 1 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Jestem na tak wiadomo nauczy sie wszystkiego GT+/- +amx +wiek +kultura +aktywny 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 1 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Jestem na tak, na okres próbny czemu nie gt + - +kultura +wiek +amx +ogarnięty 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Podanie przyjęte na okres próbny 2 tyg. Odbierz rangę i zgłoś się do mnie pw steam. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi