Użytkownik Uriasz Opublikowano 11 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Czy w Waszym otoczeniu czuć atmosferę Mistrzostw Świata, czy raczej mało kto się nimi interesuje? Myślicie, że brak reprezentacji Polski na Mistrzostwach Świata wpływa na zainteresowanie turniejem wśród polskich kibiców? 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 11 Czerwca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Mówi się o tym ale w niezbyt dużym stopniu.Pierwsze to brak naszej reprezentacji a drugie to,że większość ludzi będzie oglądać powtórki przez strefę czasową.Jak będzie jakiś mecz o 4 to sobie puszczę w tle o będę słuchał w pracy 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 11 Czerwca de Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ja czekam aż zakończy się faza grupowa i wtedy się bardziej zainteresuje coś zobaczę Jak spotkają się topowe drużyny. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 12 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Ja mam taki odczucia ze na tych mistrzostwach będzie niezły kabaret 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 13 Czerwca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi