Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jaki zapach większości ludzi się podoba, a Wy go nie znosicie? 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 15 Czerwca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Chyba dym papierosowy. Nienawidzę tego zapachu a palaczom nie przeszkadza to znaczy, że lubią. 1 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 15 Czerwca de Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Zagiąłeś mnie, nie mam pojęcia, ale zapach marihuany jest dla mnie mega specyficzny 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Czerwca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Nie mam takiego 😅 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 15 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Nic mi nie przychodzi do głowy, więc raczej nie posiadam takowego. 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 15 Czerwca Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca - Zapach drożdży, nie znoszę 🥲 - Zapachowe worki na śmieci (te fioletowe), nie zniosę tego zapachu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 16 Czerwca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi