Użytkownik Uriasz Opublikowano 16 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Gdybyście mogli zobaczyć statystyki jednej rzeczy ze swojego życia, co by to było? 2 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 16 Czerwca de Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ilość zmarnowanych szans na "wszystko" coś co przeszło koło nosa a nawet o tym nie wiem. 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 16 Czerwca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ile rzeczy w życiu mi nie wyszło a ile się udało i ile zmarnowałem okazji na coś lepszego. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ile zjadłem mięsa 🥩 @ Dusia xd 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 16 Czerwca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ile przeszedłem kilometrów na dzień. 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 16 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Jak często byłem marudny. xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 18 Czerwca Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi