Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Rozwiązane] SECURITY Skarga

RozjebieCiAnusa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: RozjebieCiAnusa
Nick osoby oskarżonej:  SECURITY :D
Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD
Dowody:  Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY :D 
Miejsce zdarzenia:  cs_max
Coś od siebie: 
 Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
6 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał:

Twój nick: RozjebieCiAnusa
Nick osoby oskarżonej:  SECURITY :D
Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD
Dowody:  Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY :D 
Miejsce zdarzenia:  cs_max
Coś od siebie: 
 Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . 

kolego sympatyczny już ci tłumaczę w czym polega cała filozofia już były takich skarg 10000 razy pisane jak i ta bardzo mi miło że ją napisałeś. Ale skończyło się tolerowanie wyzwisk między wami przekroczyliście wszelkie granice ostrzeżenia na was nie działają miszel też miał bana na tydzień i dzisiaj tez zapewne wyleci z banem na tydzień karygodne jest to jak się zachowujecie na tym serwie i co się na nim teraz dzieje dostałeś bana na 7dni ponieważ bany od 30min do 3h za kulture niczego was nie uczą było jasno powiedziane i sprint tez mowil ze wyziska i brak kultury będą surowo karane aż się nauczycie.

• Użytkownik

Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni  to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . 

Edytowane przez RozjebieCiAnusa
  • Użytkownik∙
11 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał:

Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni  to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . 

@RozjebieCiAnusa za moment zostaniesz odbanowany ale niech to będzie dla was nauczką nastęnym razem odbędziesz całą kare pozdrawiam

• Lubię to! 1

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]