Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Rozwiązane] SECURITY Skarga

RozjebieCiAnusa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: RozjebieCiAnusa
Nick osoby oskarżonej:  SECURITY :D
Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD
Dowody:  Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY :D 
Miejsce zdarzenia:  cs_max
Coś od siebie: 
 Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
6 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał:

Twój nick: RozjebieCiAnusa
Nick osoby oskarżonej:  SECURITY :D
Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD
Dowody:  Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY :D 
Miejsce zdarzenia:  cs_max
Coś od siebie: 
 Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . 

kolego sympatyczny już ci tłumaczę w czym polega cała filozofia już były takich skarg 10000 razy pisane jak i ta bardzo mi miło że ją napisałeś. Ale skończyło się tolerowanie wyzwisk między wami przekroczyliście wszelkie granice ostrzeżenia na was nie działają miszel też miał bana na tydzień i dzisiaj tez zapewne wyleci z banem na tydzień karygodne jest to jak się zachowujecie na tym serwie i co się na nim teraz dzieje dostałeś bana na 7dni ponieważ bany od 30min do 3h za kulture niczego was nie uczą było jasno powiedziane i sprint tez mowil ze wyziska i brak kultury będą surowo karane aż się nauczycie.

• Użytkownik

Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni  to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . 

Edytowane przez RozjebieCiAnusa
  • Użytkownik∙
11 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał:

Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni  to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . 

@RozjebieCiAnusa za moment zostaniesz odbanowany ale niech to będzie dla was nauczką nastęnym razem odbędziesz całą kare pozdrawiam

• Lubię to! 1

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]