Użytkownik RozjebieCiAnusa Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Twój nick: RozjebieCiAnusa Nick osoby oskarżonej: SECURITY Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD Dowody: Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY Miejsce zdarzenia: cs_max Coś od siebie: Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 6 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał: Twój nick: RozjebieCiAnusa Nick osoby oskarżonej: SECURITY Powód (opis sytuacji) : Dostałem bana po wyzwaniu innego gracza , który zazwyczaj wyzywa wszystkich , którzy go zabiją . Tydzień bana bez żadnych ostrzeżeń XDD Dowody: Na bycie " innym " człowiekiem ja dowodów nie posiadam , zapewne ma je SECURITY Miejsce zdarzenia: cs_max Coś od siebie: Skoro gość zabijany przez innych graczy klnie i ich obraża nic nie otrzymuje . A jak ktoś inny go obrazi i wyrywa bana za obrazę ( NA TYDZIEŃ ? ) Najpierw rzucaj ostrzeżeniami , a nie zwiesisz łeb i nic nie mówisz , tylko po połowie mapy bany rozdajesz . kolego sympatyczny już ci tłumaczę w czym polega cała filozofia już były takich skarg 10000 razy pisane jak i ta bardzo mi miło że ją napisałeś. Ale skończyło się tolerowanie wyzwisk między wami przekroczyliście wszelkie granice ostrzeżenia na was nie działają miszel też miał bana na tydzień i dzisiaj tez zapewne wyleci z banem na tydzień karygodne jest to jak się zachowujecie na tym serwie i co się na nim teraz dzieje dostałeś bana na 7dni ponieważ bany od 30min do 3h za kulture niczego was nie uczą było jasno powiedziane i sprint tez mowil ze wyziska i brak kultury będą surowo karane aż się nauczycie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozjebieCiAnusa Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . Edytowane 26 Lutego 2019 przez RozjebieCiAnusa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 11 minut temu, RozjebieCiAnusa napisał: Nigdy nie byłem nawet upominany , zdarza mi się rzadko .Zazwyczaj jestem spokojny , lecz nie w stosunku do kogoś kto nieustannie drze się do mikrofonu i obraża wszystkich . Rozumiem dawanie 7 dni , ale komuś kto notorycznie zostaje upominany . A skoro dostałem za pierwszym razem z miejsca 7 dni to jednak wydaje mi się to nie do końca dobre . @RozjebieCiAnusa za moment zostaniesz odbanowany ale niech to będzie dla was nauczką nastęnym razem odbędziesz całą kare pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi