Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Czerwca SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 1. Twój Nick: DiaBliK 2. Nick oskarżonego: Admin - Grubcioo 3. Czas zdarzenia: 16.06.2026 - 8:49 4. IP/SID oskarżonego: ---- 5. Powód skargi: Dostałem bana na 1 dzień za "SGS, GS, GSJ". Nie dostałem żadnego ostrzeżenia, żadnej wiadomości na U@, żadnego wyjaśnienia ani nawet informacji, żebym przestał. Admin od razu dał bana, nie próbując w żaden sposób wyjaśnić sytuacji. Sam powód bana jest dziwny, bo zostały wpisane różne techniki naraz, jakby admin sam nie był pewny, za co dokładnie mnie karze. Regulamin przewiduje kary od 1h do 7 dni, a nawet wspomina o łagodniejszym podejściu przy pierwszym przewinieniu, więc w takiej sytuacji powinienem dostać najpierw ostrzeżenie lub krótszą karę. Proszę o sprawdzenie demka przez inną osobę z administracji, ponieważ uważam, że ban został nadany pochopnie, bez próby kontaktu ze mną i bez dokładnej weryfikacji sytuacji. https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1598 6. Opis sytuacji: Ban nie stosowy do taryfikatora 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://zippyshare.day/VOJjBxLA6elWZ06/file EDIT @ h0w - Demko mowi wszystko, ban z czapy tak jak twoje myślenie - To że znam regulamin nie znaczy że na moim koncie nie ma żadnych banów typu *SG,SGS,SGJ' więc co do twojej wypowiedzi admin ma obwiązek upomnieć lub napisać na u@ że zakaz GS<GSJ<GSG - Więc co mi tu pierdo==== @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2- Dobrze wiesz jak administracja ma reagować i upominać sam tego uczyłeś. PZDR dla lesz==== 2 2 4 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Czerwca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Jako że mogę, to się wypowiem w skardze. W dniu 06.05.2026 otrzymałeś ode mnie bana za używanie sgs/gs, więc w tym przypadku informacja o łagodnym przewinieniu nie ma racji bytu, ponieważ nie był to Twój pierwszy raz. Ponadto, jako były admin serwera jak i osoba funkcyjna na forum doskonale znasz regulamin serwera, więc uważam że w takim przypadku kary powinny być stosowane zgodnie z celowością przewinienia - zrobiłeś coś celowo znając zasady? Ban adekwatny = ban najwyższy możliwy. W mojej ocenie ban nałożony zgodnie z taryfikatorem, a następna sytuacja (jeśli się powtórzy) będzie wiązała się z dużo większą reakcją ze strony administracji. Skarga z czapy i mam nadzieję że w ten sposób również zostanie potraktowana. edit: ban przedłużony do 3dni. @ DiaBliKno i właśnie wykazałeś się ilorazem inteligencji jaki posiadasz Na Twoim koncie są bany za stosowanie sgs/gs/sg. Wszystko zapisane jest w bansie mistrzu Masz screena z bansa jeśli Twoja "informatyka" nie pozwala na dokładne sprawdzenie tak podstawowych informacji .. 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi