Użytkownik Uriasz Opublikowano 20 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Gdybyś mógł/mogła przeżyć jeszcze raz jeden dzień ze swojego życia, który by to był i dlaczego? 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 20 Czerwca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Boże Narodzenie 2008, był super klimacik, choinka, Kevin, wyżerka też dobra. No i rodzinka wszyscy razem w komplecie, nie to co teraźniejszczość. 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 20 Czerwca Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Narodziny Syna 2 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 20 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Zakochać się jeszcze raz w pierwszej miłości! 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Chciałbym cofnąć się do 2017 roku, kiedy poznałem swoją pierwszą miłość. Spędzałem z nią praktycznie każdy dzień i byliśmy ze sobą przez dwa lata. Niestety przez jeden głupi błąd z mojej strony nasza relacja się zakończyła czego żałuję. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 22 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi