Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 22 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Od 4 do 5 godzin dziennie. Staram sie odwiedzać forum codziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Chciałbym pomóc w utrzymaniu większego porządku na forum a także poprawić komunikację między użytkownikami a Administratracja 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomagać w moderowaniu forum, pilnowaniu przestrzegania regulaminu, poprawianiu tematów a także rozwiązywać spory użytkowników forum 6. Dlaczego akurat ty:Jestem forum od 30 lipca 2020 rok kazdy mnie juz dobrze poznał i mysle ze nie ma tam ze mnie problemów zawsze służę pomocą dla każdego.Jestem osobą miłą, ogarniętą oraz godną zaufania. Potrafię zachować spokój i kulturę wypowiedzi adekwatna do sytuacji 7. Staż na forum:Na forum jestem od 30 lipca 2020 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Nie, jeszcze nie miałem takiej okazji. 4 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 22 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Jestem jak najbardziej na TAK. Kuba jest z nami od 2020 roku, znamy go i wiemy, że to chłopak bezkonfliktowy i pomocny. Ktoś z takim stażem i podejściem idealnie nadaje się do ekipy.Co z tego, że ruch na forum jest teraz mniejszy? Właśnie w takich momentach warto doceniać i angażować ludzi, którym wciąż się chce i są lojalni wobec tej społeczności. Skoro deklaruje czas i chęci, to brak wcześniejszego doświadczenia w moderacji absolutnie w niczym nie przeszkadza – wszystkiego się nauczy. Ode mnie zielone światło, a ja chętnie służę pomocą! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Czerwca Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jestem na tak. +Znany. +Lubiany. +Bezkonfliktowy. +Pomocny. 2 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 24 Czerwca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jestem za. + Miły + bezkonfliktowy + kulturalny - Jest Ciepły 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 24 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jestem jak najbardziej na tak + pomocny + lubiany + kulturalny 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 24 Czerwca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Jestem na TAK!!! +Pomocny +Kulturalny +Bezkonfliktowy 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ferb Opublikowano 25 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca no bez dyskusji na TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +staż +pomaga tyle że już nie wiem +lubiany 1 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 25 Czerwca Typer Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Przed snem się wypowiem. + Wiek + Chce poświęcać swój drogocenny czas na spędzaniu na Forum. ( Takich obrotnych jest niewielu ) + Jest już z wami na sieci jakieś 4 lata można dać szanse się wykazać. + Chęć współpracy i moderowania. Myślę , że można dać szanse , pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca przez TenTego 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi