Użytkownik szefitoo Opublikowano 22 Czerwca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Nick: Szefito Imię: Igor Wiek:19 SteamID: STEAM_0:0:712976870 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SZEFITO/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: ponieważ dużo ludzi nie przestrzega regulaminu a ze ja jestem na serwerze to gagatki musiałyby się pilnować Kontakt: Steam forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 22 Czerwca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Hmmm, nie jestem bardzo przekonany do tego podania. Samo pilnowanie porządku to jest jedno ale tez trzeba umieć wypatrzyc "gagatka " ktory gra na jest odpalony. Widzę ze znasz amx niby na 9 ale czy to prawda? Okaże sie jak bys dostał szanse to bys miał szansę sie wykazać czy faktycznie znasz tak jak napisałeś GT tez nie powala musisz to nadrobić wiek na plus. Jestem na NIE pograj dłużej daj sie poznać bardziej wszystkim i zloz ponownie podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 22 Czerwca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Jestem na nie. Nie znam Cię, GT kiepskie. Nie widziałem od Ciebie ani jednego zgłoszenia u@ na „gagatków” Pograj dłużej, daj się poznać i wróć za jakiś czas z podaniem 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 22 Czerwca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Jestem na nie. Masz dobre chęci, ale na ten moment jesteś zbyt mało widoczny. Pograj coś więcej na serwerze, daj się poznać graczom i administracji . Popracuj nad tym i spróbuj następnym razem. 2 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 22 Czerwca Typer Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Tez sie wypowiem. Nie widuję cie często na serwerze popraw GT i wróć z podaniem wtedy będziesz miał większe szanse na przebicie się. Do wieku sie nie przyczepie , AMX na 9 , jeśli tak mówisz zobaczymy w przyszłosci. Jestem na nie. Edytowane 22 Czerwca przez TenTego 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Graj regularnie, daj się poznać adminom i graczom. Zapraszam z kolejnym podaniem za jakiś czas 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Czerwca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi