Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - h0w?!

sL4m

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: sL4m
Nick oskarżonego: h0w?!
Powód skargi: Permanent ban literally for nothing. 
Opis sytuacji: Ciągłe nękanie i prześladowanie. Ta osoba ewidentnie nie ma nic wspólnego z sobą, poza psuciem ludziom humoru i pokazywaniem, jakim jest mistrzem w posługiwaniu się przyciskami, mając uprawnienia administratora… Gdy tylko wejdzie na serwer, ludzie przestają nawet mówić do mikrofonu, bo boją się, że jakieś słowo mu się nie spodoba i zostanie zbanowany. Wszystko zaczęło się od tego, że wyrzucił mnie bez powodu, kiedy byłem sam na B, a bomba była zainstalowana na A, a ja nie miałem czasu wygrać rundy i ruszyć za nią, więc nie wyszedłem. A on dostrzegł w tym okazję do pokazania swojej siły i zemsty. Więc wszedłem i wyraziłem swoją opinię, że na serwerze pojawił się niedojrzały admin, co od razu widać po jego działaniach, fakt. Za to dostaję bana NA ZAWSZE. To znaczy, po raz kolejny. Za jedno przekręcone słowo, niedoskonały człowieczek, obrażony życiem, banuje mnie NA ZAWSZE! Co z tobą nie tak? Znajdź sobie jakieś zajęcie, idź do pracy, załóż rodzinę, a na koniec rzucaj kamieniami. Po co to robisz? Jesteś sadystą? Lubisz się z ludzi nabijać? Jesteś policjantem? Patrzyłem na listę banów tutaj. Inni, NORMALNI admini banują za obelgi na 30 minut, za cheaty na tydzień. A ten stwór od razu banuje NA ZAWSZE za jedno brzydkie słowo... Czy to w ogóle normalne?? Gram na tym serwerze od 3 lat. Wszyscy mnie tu znają. I nie mam z nikim problemów. I tylko ten mały człowieczek, obrażony przez życie, ciągle wyczynia jakieś świństwa. W końcu trzeba go postawić na swoim. Jak długo można to tolerować?
Data i godzina zdarzenia: 04/07/2026 7:40
Miejsce zdarzenia:
Dowody: DEMO: https://drive.google.com/file/d/1O88pGixc023JOAgsZDgnUGcX1Xw1DeC1/view?usp=drive_link
Coś od siebie: Gram na tym serwerze od 3 lat. Wszyscy mnie tu znają. I nie mam z nikim problemów. I tylko ten mały człowieczek, obrażony przez życie, ciągle wyczynia jakieś świństwa. W końcu trzeba go postawić na swoim. Jak długo można to tolerować?

• Ha ha 5
  • xD 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

nic więcej nie mam do dodania. Aktualnie na Ukrainie trwa wojna, mam nadzieję że tam będziesz strzelał tak samo dobrze jak robiłeś to przez ostatnie 3 lata na serwerze zamiast walczyć za swój kraj. 
widzisz @ sL4m , różni nas to i pokazuje kto jest malutki po wypowiedzi. Ja ani razu Cię nie obraziłem ani nie ubliżyłem w żaden sposób, myślę że na ulicy miałbyś dylemat i Twoje „malutki” czy „gnój” legło by w gruzach i nigdy byś nie odważył się tego powiedzieć, ale czego się spodziewać, jeśli miałbym być szczery bardzo mało poznałem normalnych ukr. Pzdr
Ps. Pokaż admina który banuje za cheaty na tydzień 🤣

• Ha ha 1
  • xD 3

XDD1.png

• Użytkownik
W dniu 4.07.2026 o 08:27, h0w napisał(a):

nic więcej nie mam do dodania. Aktualnie na Ukrainie trwa wojna, mam nadzieję że tam będziesz strzelał tak samo dobrze jak robiłeś to przez ostatnie 3 lata na serwerze zamiast walczyć za swój kraj. 
Ps. Pokaż admina który banuje za cheaty na tydzień 🤣

Mam nadzieję, że wojna dotrze również do twojego domu, twoi rodzice też zostaną inwalidami, a ty zostawisz ich na śmierć i pokażesz nam, jak strzelać, a nie naciskać przyciski i pokazywać przywileje w grze. Wtedy zobaczymy, jaki jesteś mądry i prawy, ty mały zły, przeklęty gnoju z tyłka dwóch podras.

• Fuu 1
  • WTF 4
  • Dislike 1
  • Użytkownik
W dniu 4.07.2026 o 13:04, sL4m napisał(a):

Mam nadzieję, że wojna dotrze również do twojego domu, twoi rodzice też zostaną inwalidami, a ty zostawisz ich na śmierć i pokażesz nam, jak strzelać, a nie naciskać przyciski i pokazywać przywileje w grze. Wtedy zobaczymy, jaki jesteś mądry i prawy, ty mały zły, przeklęty gnoju z tyłka dwóch podras.

Słuchaj no kurwa mała jebana ukraińska wszo, jak śmiesz grozić tu komuś wojną, nie dość, że masz kurwa schronienie u Nas, żresz "póki co" masz się gdzie wysrać i wyszczać to powinieneś cwelu garbaty na kolanach dziękować, że nie musisz zarobić kulki w ten głupi banderowski ryj bo ty jesteś pomiotem takich kurew, co przybijali małe dzieci do ścian, uwierz mi, że karma Cie dopadnie tak czy siak, bo takie bydło zawsze dopada, mam nadzieję, że spotka Cie o wiele okrutniejszy los niż to co ty grozisz komuś, to że ty nie masz za grosz honoru to już wszyscy wiemy, dziecko drogie dziękuj Bogu, że dzieli nas bariera internetowa.

Mr.Misialdo
Mr.Misialdo,

Kolego, uspokój się i grzeczniej następnym razem. Nie wypowiadaj się pod czymś, co ciebie nie tyczy.

• Lubię to! 1
  • xD 1
  • Moderator
Moderator

Zamykam temat do wyjaśnienia sprawy, żeby nie było zbędnych komentarzy.

• Lubię to! 2
  • Mr.Misialdo zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Masz perma za wbicie na aktywnym banie. Dostałeś bana (steam) po czym wbiłeś na NS, @ h0w zbanował cię na ip + cfg. Sprawdziłem ip i nie ma mowy o pomyłce. 

• Lubię to! 2
  • Wow! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]