Użytkownik szefitoo Opublikowano 9 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Nick: Szefito Imię: Igor Wiek:19 SteamID: STEAM_0:0:712976870 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SZEFITO/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem aktywny opanowany graczy na serwerze trzeba pilnować i dbać o porządek serwera Kontakt: Steam forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 10 Lipca Typer Udostępnij Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Jestem na nie . Popraw lepiej GT i będzie elegancko . Plusik AMX Plusik chęci objęcia funkcji admina. Aczkolwiek można dać szansę niech się resztą kolegów adminów wypowie . Jeszcze minusik ode mnie jest taki że wyłapywałes bany za RC a tak nie wolno. Edytowane 10 Lipca przez TenTego 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 10 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Jestem na nie. +gt + Wiek + AMX (tylko pytanie, czy faktycznie znasz AMX na te 9? Znam takich, co niby znają, a później magicznie zapominają podstaw). - Opanowanie – nie wiem, czy jesteś aż tak opanowany. Za każdym razem, gdy ktoś cię zabije, wydzierasz się przez mikrofon i klniesz. - Kultura -nie znam cie za bardzo Moim zdaniem daj sie bardziej poznać, opanuj emocje i złóż podanie innym razem. Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 10 Lipca URLOP Udostępnij Opublikowano 10 Lipca No niestety i mojej aprobaty nie uzyskasz. Już raz się starałeś i się nie udało dziś będzie to drugi raz. Grasz niby po godzinie codziennie, ale dla mnie jesteś bezbarwną postacią, a jedyne z czym Cię kojarze to denerwowaniem się gdy ktoś Cię zabije, a niestety admin musi panować nad emocjami. Co do amx to wyjdzie w praniu. Zresztą na ten moment jest chyba odpowiednia ilość adminów. MR.ALBAN, 10 Lipca Gdyby było wystarczająco dużo adminów, rekrutacja byłaby zamknięta. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 10 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca No to zaczynamy - GT, mogłoby być lepiej + Wiek + Chęci +/- AMX, wątpię że znasz go faktycznie na 9 chociaż mogę się mylić - Kultura osobista, jako admin powinieneś w każdej sytuacji być opanowany wiadomo, że czasami się zdarzy zdenerwować ale trzeba się fest pilnować i nie dać się ponosić emocjom Podsumowując popraw trochę GT i staraj opanowywać emocje i napisz podanie za jakiś czas. Aktualnie na nie 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 10 Lipca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Jestem na Nie. Nie panujesz nad emocjami, byłeś banowany za RC i to dwukrotnie (widocznie nie znasz regulaminu), obrażasz graczy. Ostatnio obraziłeś gracza "ale kurwa" jak zostałeś przez Niego zabity. Ponadto w krótki Czasie dostałeś cztery bany. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 10 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Popraw zachowanie, bądź bardziej aktywny i zapraszam ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 10 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi